![]() |
nawigacje z biedronki itp, a wielko¶æ wy¶wietlacza navi w Omedze
Tak sobie kombinujê w niedzielê: w omedzeB mam navi "philips carin"
http://www.kudlaty.master.pl/navi/IMG_0814.jpg - niewielki ekranik ko³o radia. Czy kto¶ przymierza³ - czy w to miejsce nie zmie¶ci³a by siê jaka¶/która¶ nawigacja "z biedronki", tzn akira, freebird itp wynalazki? Zawsze to lepsze i z ekranem dotykowym, ni¿ ten germañski wynalazek z koñcówki lat 90, z monochromatycznym lcd... -- | Bartlomiej Kuzniewski | GG:23319 tel +48 696455098 | |
Re: nawigacje z biedronki itp, a wielko¶æ wy¶wietlacza navi w Omedze
Agent BartekK nadaje:
> Czy kto¶ przymierza³ - czy w to miejsce nie zmie¶ci³a by siê > jaka¶/która¶ nawigacja "z biedronki", tzn akira, freebird itp Akira z Biedronki - 100mm x 76mm x 22mm |
U¿ytkownik "BartekK" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:g2gg32$1la$.neostrada.pl... > Czy kto¶ przymierza³ - czy w to miejsce nie zmie¶ci³a by siê jaka¶/która¶ > nawigacja Medion E3115 (ca³y, razem z obudow±): 75 x 62 x 18. ALE - na ka¿dym brzegu jest jaki¶ przycisk / gniazdo. Pzdr JKK |
> Czy kto¶ przymierza³ - czy w to miejsce nie zmie¶ci³a by siê jaka¶/która¶ > nawigacja "z biedronki", tzn akira, freebird itp wynalazki? Zawsze to > lepsze i z ekranem dotykowym, ni¿ ten germañski wynalazek z koñcówki lat > 90, z monochromatycznym lcd... wyg³ada na ma³e i chyba najtañsza jak± widzia³em |
BartekK wrote:
> Tak sobie kombinujê w niedzielê: w omedzeB mam navi "philips carin" > http://www.kudlaty.master.pl/navi/IMG_0814.jpg - niewielki ekranik ko³o > radia. > Czy kto¶ przymierza³ - czy w to miejsce nie zmie¶ci³a by siê > jaka¶/która¶ nawigacja "z biedronki", tzn akira, freebird itp wynalazki? > Zawsze to lepsze i z ekranem dotykowym, ni¿ ten germañski wynalazek z > koñcówki lat 90, z monochromatycznym lcd... Wlacznik (usypiacz) od gory.. reset z tylu.. No i raczej niezbedna dodatkowa antena w tej sytuacji. -- Carrera Nikodema Dyzmy |
elmer radi radisson pisze:
> BartekK wrote: > >> Tak sobie kombinujê w niedzielê: w omedzeB mam navi "philips carin" >> http://www.kudlaty.master.pl/navi/IMG_0814.jpg - niewielki ekranik >> ko³o radia. >> Czy kto¶ przymierza³ - czy w to miejsce nie zmie¶ci³a by siê >> jaka¶/która¶ nawigacja "z biedronki", tzn akira, freebird itp >> wynalazki? Zawsze to lepsze i z ekranem dotykowym, ni¿ ten germañski >> wynalazek z koñcówki lat 90, z monochromatycznym lcd... > Wlacznik (usypiacz) od gory.. reset z tylu.. No i raczej niezbedna > dodatkowa antena w tej sytuacji. Dodatkowa antena to nie problem (choæby dlatego ¿e ju¿ mam od wbudowanej navi, pod³±czana kabelkiem do czytnika philipsa), gniazdka i pstryczki to te¿ nie problem (mo¿na wykorzystaæ np joystick od starej navi, w pod³okietniku)- jestem elektronikiem i sobie z tym dam radê. Chodzi³o mi wy³±cznie o fizyczny aspekt zmieszczenia siê rozmiarem LCD do ramki od orygina³u, bez nadmiernej rze¼by. -- | Bartlomiej Kuzniewski | GG:23319 tel +48 696455098 | |
Agent Domek nadaje:
> > wyg³ada na ma³e i chyba najtañsza jak± widzia³em Obecnie Manta 030 pojawi³a siê w Carrefour w cenie 288z³. |