![]() |
Re: Policjant "poczuje" alkohol i zabiera prawko
On Tue, 10 Jun 2008 10:25:30 +0200, Cavallino wrote:
>Tak - o zasadê ¿e masz je¼dzisz trze¼wy. >A jak nie chcesz - to niech Ciê pañstwo szykanuje dowolnie drastycznymi >metodami. Oj Cavallino Cavallino .. ale jest tez zasada ze masz jezdzic zgodnie z ograniczeniami predkosci. Co powiesz jak oprocz suszarki glina bedzie uzywal mlotka do wybijania szyb ? Jak szykanowac to szykanowac. J. P.S. A zasada jest do drobnej zmiany, ale moze nie rozwlekajmy watku. |
U¿ytkownik "J.F." <.pl> napisa³ w wiadomo¶ci news:... > On Tue, 10 Jun 2008 10:25:30 +0200, Cavallino wrote: >>Tak - o zasadê ¿e masz je¼dzisz trze¼wy. >>A jak nie chcesz - to niech Ciê pañstwo szykanuje dowolnie drastycznymi >>metodami. > > Oj Cavallino Cavallino .. ale jest tez zasada ze masz jezdzic zgodnie > z ograniczeniami predkosci. No i mnie szykanuj±. Czy ja p³aczê jak mnie z³api±? |
On Wed, 11 Jun 2008 21:49:21 +0200, Cavallino wrote:
>U¿ytkownik "J.F." <.pl> napisa³ w wiadomo¶ci >>>A jak nie chcesz - to niech Ciê pañstwo szykanuje dowolnie drastycznymi >>>metodami. >> >> Oj Cavallino Cavallino .. ale jest tez zasada ze masz jezdzic zgodnie >> z ograniczeniami predkosci. > >No i mnie szykanuj±. >Czy ja p³aczê jak mnie z³api±? No bo placisz wtedy 50zl, czy moze tylko 20 ? A jakby cie tak szykanowali dowolnie drastycznymi metodami .. np auto podpalic :-) J. |
U¿ytkownik "J.F." <.pl> napisa³ w wiadomo¶ci news: >>No i mnie szykanuj±. >>Czy ja p³aczê jak mnie z³api±? > > No bo placisz wtedy 50zl, czy moze tylko 20 ? Nie wiem, skarbówka sobie ze zwrotu ¶ci±ga. ;-) |
On Wed, 11 Jun 2008 23:43:51 +0200, Cavallino wrote:
>U¿ytkownik "J.F." <.pl> napisa³ w wiadomo¶ci news: >>>No i mnie szykanuj±. >>>Czy ja p³aczê jak mnie z³api±? >> >> No bo placisz wtedy 50zl, czy moze tylko 20 ? > >Nie wiem, skarbówka sobie ze zwrotu ¶ci±ga. ;-) Znaczy sie za malo cie szykanuja :-) J. |