![]() |
Z³a wiadomo¶æ - wypadek w ³odzi sprzed chwilki
Dosta³em info z Lublinka ¿e rozbi³ siê po starcie jaki¶ ULL, pilot
zgin±³ na miejscu :( Dalszych info nie posiadam |
Re: Z³a wiadomo¶æ - wypadek w ³odzi sprzed chwilki
On 21 Sie, 12:10, "--Kondor-->" <> wrote:
> Dosta³em info z Lublinka ¿e rozbi³ siê po starcie jaki¶ ULL, pilot > zgin±³ na miejscu :( > Dalszych info nie posiadam Sorry, grupy mi sie pomerda³y |
U¿ytkownik "--Kondor-->" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:... > On 21 Sie, 12:10, "--Kondor-->" <> wrote: >> Dosta³em info z Lublinka ¿e rozbi³ siê po starcie jaki¶ ULL, pilot >> zgin±³ na miejscu :( >> Dalszych info nie posiadam > Sorry, grupy mi sie pomerda³y Nie szkodzi, zawsze to mi³o poczytaæ, ¿e kto¶ zgin±³. -- Grzybol |
U¿ytkownik "--Kondor-->" <> napisa³ w wiadomo¶ci grup
dyskusyjnych:... > Dosta³em info z Lublinka ¿e rozbi³ siê po starcie jaki¶ ULL pisze siê ULL czy ULM ? pozdro blur |
Grzybol <> napisa³(a):
> Nie szkodzi, zawsze to mi³o poczytaæ, ¿e kto¶ zgin±³. Grzybol, masz u mnie plusa -- odk±d opusci³em Ojczyznê piêæ lat temu, zrobi³em tylko osiem sekcji. Turpin F800GS (do cholery z tym ³añcuchem!) -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
Re: Z³a wiadomoœæ - wypadek w ³odzi sprzed chwilki
On Sat, 21 Aug 2010 20:53:12 +0000 (UTC), " "
<> wrote: >masz u mnie plusa Czyli krzyzyk. >-- odk±d opusci³em Ojczyznê piêæ lat temu, zrobi³em tylko >osiem sekcji. A teraz naznaczyles Grzybola na dziewiata ? pozdr newrom -- DT 125 - czy aby nie za mocny ? :-) JUPPI! Admini tego foróma som wielcy! |
U¿ytkownik "Sir Piernik" <.pl> napisa³ w
wiadomo¶ci news:i4r3q9$3sg$.pl... > pisze: > ...>8 >> Grzybol <> napisa³(a): > Chlopie, przestan wyciagac tego trolla z wora bo i Ciebie tam bede musial > wetknac :( > Pozdrawiam > Sir Piernik > Betvelwe Dziadu, na razie to se wetknij palec w dupe. A jak chcesz zab³ysn±æ to publicznie zer¿nij jak±¶ ma³olate, albo onanizuj siê w damskiej toalecie w centrum handlowym, czy co¶ w podobnym gu¶cie... Albo na moturze se poje¼dzij, jak jeszcze jeste¶ w satnie go utrzymaæ... -- Grzybol |