![]() |
Na co zwracac uwage przy zakupie mondeo mk2
Witam
Tak mi sie strasznie podoba Mondeo mk2 ze mimo wad o których czyta³em musze go kupic :) Poradzcie mi Moi Drodzy na co szczegolnie zwracac uwage przy jazdach próbnych nim i ogladaniu go. |
Re: Na co zwracac uwage przy zakupie mondeo mk2
U¿ytkownik tomek napisa³:
> Witam > > Tak mi sie strasznie podoba Mondeo mk2 > ze mimo wad o których czyta³em musze go kupic :) > > Poradzcie mi Moi Drodzy na co szczegolnie zwracac uwage > przy jazdach próbnych nim i ogladaniu go. Dokladnie sprawdz auto pod katem rdzy, ktora bardzo lubi wozic sie tym autem zwlaszcza na drzwiach, klapch a czasem na blotnikach. Jesli to ma byc diesel to warto sprawdzic stan silniki(turbinke) oraz pojechac do ASO na dokladny przeglad zawieszenia, historii pojazdu oraz bezwypadkowosci danego egzemplarza. pozdrawiam -- Mówiæ prawdê i umieæ prawd± ¿yæ - oto rzecz wielkiej wagi. Oskar Wilde |
Dnia 06-06-2008 08:42, U?ytkownik Gabriel'Varius' napisa?:
> U¿ytkownik tomek napisa³: > >> Witam >> >> Tak mi sie strasznie podoba Mondeo mk2 >> ze mimo wad o których czyta³em musze go kupic :) >> >> Poradzcie mi Moi Drodzy na co szczegolnie zwracac uwage >> przy jazdach próbnych nim i ogladaniu go. > Dokladnie sprawdz auto pod katem rdzy, ktora bardzo lubi wozic sie tym > autem zwlaszcza na drzwiach, klapch a czasem na blotnikach. > Jesli to ma byc diesel to warto sprawdzic stan silniki(turbinke) oraz > pojechac do ASO na dokladny przeglad zawieszenia, historii pojazdu oraz > bezwypadkowosci danego egzemplarza. > > pozdrawiam > > > Jeszcze pompa od wspomagania czy nie kapie z niej |
Gabriel'Varius' wrote:
> Dokladnie sprawdz auto pod katem rdzy, ktora bardzo lubi wozic sie tym > autem zwlaszcza na drzwiach, klapch a czasem na blotnikach. w MKII to zdecydowanie i bezapelacyjnie tylne nadkola. Przednie zakola jesli nie bylo chlapaczy. Reszta to do przejrzania ogolnie i po calosci bo tak to ruda wychodzi glownie po uszkodzeniach. > Jesli to ma byc diesel to warto sprawdzic stan silniki(turbinke) oraz > pojechac do ASO na dokladny przeglad zawieszenia, historii pojazdu oraz > bezwypadkowosci danego egzemplarza. jesli to ma byc TD to warto sobie darowac ;) -- Carrera Nikodema Dyzmy |