![]() |
problem z keeway matrix-em proszê o pomoc
Witam mam problem tak jak w temacie z matrix-em. Mam go od pocz±tku
wakacji czyli nie ca³e dwa miesi±ce. Rocznik 2010 kupi³em go w oryginalnym sklepie w Olkuszu w Swemocie po pierwszej godzinie od dostarczenia skutera do mnie zaczê³y siê dziaæ ró¿ne rzeczy. Skuter zacz±³ marudziæ i nie odpala³ wiêc przyjecha³ mechanik zabra³ go na dwa dni po oddaniu dowiedzia³em siê ¿e by³y to niewyregulowane obroty. Po nieca³ym tygodniu roz³adowa³ siê akumulator skuter znowu zosta³ zabrany na dwa dni do serwisu gdy go znowu dosta³em to samo i praz trzeci te¿ podobno akumulator pada³ z mojej winy po tygodni od oddania mi sprzêtu znowu sta³o siê to samo skuter zosta³ zabrany mi na TRZY TYGODNIE i stoi nadal mechanicy nie wiedz± co siê dzieje. O skuterze zastêpczym nie ma mowy. Nowego nie chc± daæ co robiæ proszê o pomoc -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
Re: problem z keeway matrix-em proszê o pomoc
rowepaprotka pisze:
> Nowego nie chc± daæ co robiæ proszê o pomoc Ale AGD to inna grupa. Kwita z zadaniem wymiany lub od umowy na podstawie odnosnych artykulow ustawy o ochronie konsumentow. Tu jest jakas interpretacja, ale musisz jeszcze pogrzebac w ustawach, gwarancja czy rekojmia itd... KJ |
KJ Si³a S³ównapisal
> rowepaprotka pisze: >> Nowego nie chc± daæ co robiæ proszê o pomoc > Ale AGD to inna grupa. > Kwita z zadaniem wymiany lub od umowy na podstawie odnosnych artykulow > ustawy o ochronie konsumentow. > Tu jest jakas interpretacja, ale musisz jeszcze pogrzebac w ustawach, > gwarancja czy rekojmia itd... > > KJ Bardzo dziêkujê teraz wiem trochê wiêcej.Na 8tyg.posiadania 5tyg.jest w serwisie,no robi± mnie na szaro. -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
rowepaprotka pisze:
e, patrzcie tu: > Bardzo dziêkujê teraz wiem trochê wiêcej. I tu: > Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> Swiat stanal na zrêbie, nie ? KJ |