![]() |
bmw k 100 warsztat
witam. czy w wawie jest ktos kto ogarnia bmw k 100 . ?? chce sie
udac celem regulacjii podcisnien i takich tam bo wydaje sie mi ze me moto nie zbiera sie tak jak poprzednio . po tej mojej wywrotce . moze jest ktos kto potrafi to zrobic dobrze ? pzdr vivaldi |
Re: bmw k 100 warsztat
On 9 Sie, 08:17, ponury <.pl> wrote:
> witam. czy w wawie jest ktos kto ogarnia bmw k 100 . ?? chce sie > udac celem regulacjii podcisnien i takich tam bo wydaje sie mi ze me > moto nie zbiera sie tak jak poprzednio . po tej mojej wywrotce . > moze jest ktos kto potrafi to zrobic dobrze ? Witam ! Za pewnie chodzi ci o synchronizacjê przepustnic ;). BMW serii K to nie zbyt popularny sprzêt i nie wielu mechaników go dobrze "ogarnia". Sk±d jeste¶? - to u³atwi poszukiwania. Zapraszam na: szybciej znajdziesz kogo¶ z konkretn± wiedz±. Wracaj±c do zabiegu. Czy masz pewno¶æ, ¿e ca³y uk³ad jest szczelny? To znaczy: przewód odmy, airbox, przewód do regulatora ci¶nienia paliwa (jest na przepustnicy nr 4), gumowe kapturki na portach do synchronizacji, oraz gumy w okolicach przepustnic. To musi byæ OK na 150% ok + luz zaworów aby synchronizacja mia³a sens. Jak co¶ to pisz - podam przepis na synchronizacjê. Pozdrawiam, Rafik aka DeLeTe + BMW K1100RS - szybsze, bo czerwone ;) |