![]() |
MotoGP Brno-jedzie ktos?
Witam.
Mam pytanie. Czy jedzie Ktos na MotoGP do Brna na moto z Warszawy, ale na sam± Niedziele? Czyli wyjazd i powrot w tego samego dnia. Pozdro Koczis R1 -- Wys³ano z serwisu OnetNiusy: |
Re: MotoGP Brno-jedzie ktos?
Koczisnapisal
> Witam. > Mam pytanie. Czy jedzie Ktos na MotoGP do Brna na moto z Warszawy, ale na sam± > Niedziele? Czyli wyjazd i powrot w tego samego dnia. > Pozdro > Koczis > R1 Witam, Mam Horneta 900 czyli do 160 jest zno¶nie i ogólnie ciekawy temat. warszawa - ursynów. Pasuje? Andrzej Wierzba -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
> Witam,
> > Mam Horneta 900 czyli do 160 jest zno¶nie i ogólnie ciekawy temat. > warszawa - ursynów. > Pasuje? > Andrzej Wierzba Witaj. Ja na razie siê przymiezam, bo nawet biletow nie kupilem, ale chyba mozna bedzie kupic na miejscu. Co do predkosci to pewnie ze ok, ja nawet tyle nie zamierzam jechac :) Jesli bede jaechal to dam znac w piatek wieczorem, na razie szukam chetnych. Z Powazaniem Koczis R1 -- Wys³ano z serwisu OnetNiusy: |
Koczisnapisal
>> Witam, >> >> Mam Horneta 900 czyli do 160 jest zno¶nie i ogólnie ciekawy temat. >> warszawa - ursynów. >> Pasuje? >> Andrzej Wierzba > Witaj. > Ja na razie siê przymiezam, bo nawet biletow nie kupilem, ale chyba mozna bedzie > kupic na miejscu. > Co do predkosci to pewnie ze ok, ja nawet tyle nie zamierzam jechac :) > Jesli bede jaechal to dam znac w piatek wieczorem, na razie szukam chetnych. > Z Powazaniem > Koczis > R1 Witam, ja tak czy inaczej jadê. Biletów te¿ nie mam, ale mam nadziejê ¿e nie bêdzie z tym problemu. Trochê kasy na parking i paliwo i w drogê. Pogoda chyba bêdzie OK. Pozdrawiam Andrzej -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
> Witam,
> ja tak czy inaczej jadê. Biletów te¿ nie mam, ale mam nadziejê ¿e nie > bêdzie z tym problemu. Trochê kasy na parking i paliwo i w drogê. > Pogoda chyba bêdzie OK. > Pozdrawiam > Andrzej Witam. O ktorej i skad bedziesz wyjezdzal, moze sie jednak zdecyduje i tez pojade. Czy orientujesz sie ile to wszystko(parking i bilety na klepisko) mog± kosztowac? Pozdro Koczis R1 -- Wys³ano z serwisu OnetNiusy: |
W dniu 2010-08-12 00:56, Koczis pisze:
> Witam. > O ktorej i skad bedziesz wyjezdzal, moze sie jednak zdecyduje i tez pojade. > Czy orientujesz sie ile to wszystko(parking i bilety na klepisko) mog± kosztowac? > Kumpel mial do sprzedania bilecik - moge sie dowiedziec co i jak... Norbi BLACK XX'03 |
Koczis pisze:
>> Witam, >> ja tak czy inaczej jadê. Biletów te¿ nie mam, ale mam nadziejê ¿e nie >> bêdzie z tym problemu. Trochê kasy na parking i paliwo i w drogê. >> Pogoda chyba bêdzie OK. >> Pozdrawiam >> Andrzej > > Witam. > O ktorej i skad bedziesz wyjezdzal, moze sie jednak zdecyduje i tez pojade. > Czy orientujesz sie ile to wszystko(parking i bilety na klepisko) mog± kosztowac? Wszelkie info (ceny biletów i ceny parkingów) macie na stronie toru: Linkowanie siê co¶ sypie, wiêc musicie sami pogrzebaæ. Bilety bez problemu kupicie na miejscu, tor jest na tyle wielki, ¿e nie ma szans, ¿eby ich zabrak³o. pozdr DP TL-S |