![]() |
Przewody w oplocie - gdzie w Warszawie na zamowienie?
6, tu doktorski;
Po wizycie w Nowodworze dotarlo do mnie, ze musze natentychmiast wymienic przewody hamulcowe. Niestety nie znalazlem producenta, ktory mialby gotowca do ZZR1400 z ABS. I tu pytanie wlasciwe: czy po lewej stronie Wisly w okolicach Warszawy znajde sklep/warsztat w ktorym mi wszystko pomierza, przytna i zacisna? Z gory dzieki za sugestie. pzdr, dr 14/525 |
Re: Przewody w oplocie - gdzie w Warszawie na zamowienie?
doktorski pisze:
> 6, tu doktorski; > > Po wizycie w Nowodworze dotarlo do mnie, ze musze natentychmiast > wymienic przewody hamulcowe. Niestety nie znalazlem producenta, ktory > mialby gotowca do ZZR1400 z ABS. I tu pytanie wlasciwe: czy po lewej > stronie Wisly w okolicach Warszawy znajde sklep/warsztat w ktorym mi > wszystko pomierza, przytna i zacisna? ja dorabia³em do 4 kó³ki tu: wysy³kowo, szybko i sprawnie. -- Arni Toruñ '84 Honda CB 650 SC "Jaszczomb" '91 Volvo 940 D24TIC + '88 Burstner 420 '91 Honda Prelude 2,0 EX piêkniejszej po³owy '01 Chrysler PT Cruiser 2,4l automat |
U¿ytkownik "Arni" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:i2rbif$los$... > ja dorabia³em do 4 kó³ki tu: Ta czterokó³ka to quad czy przyczepka do motura? -- Grzybol |
Dnia 29-07-2010 o 07:20:29 doktorski <> napisa³(a):
> 6, tu doktorski; > > Po wizycie w Nowodworze dotarlo do mnie, ze musze natentychmiast > wymienic przewody hamulcowe. Niestety nie znalazlem producenta, ktory > mialby gotowca do ZZR1400 z ABS. I tu pytanie wlasciwe: czy po lewej > stronie Wisly w okolicach Warszawy znajde sklep/warsztat w ktorym mi > wszystko pomierza, przytna i zacisna? > > Z gory dzieki za sugestie. > MCS Honda [ dorobili mi od reki, na wymiar i z moimi udziwnieniami :) przewody Goodridge w kilku kolorach, oczka do wyboru... ca³o¶æ zakuwana solidnie... pozdrawiam |
On 2010-07-29, Gr4N4c1K <-dot-pl> wrote:
> > MCS Honda [ > > dorobili mi od reki, na wymiar i z moimi udziwnieniami :) > A jakie to mozna miec udziwnienia z przypadku przewodow hamulcowych? ;-) -- Artur ZZR 1200 |
Dnia 29-07-2010 o 12:51:26 AZ <> napisa³(a):
> On 2010-07-29, Gr4N4c1K <-dot-pl> wrote: >> >> MCS Honda [ >> >> dorobili mi od reki, na wymiar i z moimi udziwnieniami :) >> > A jakie to mozna miec udziwnienia z przypadku przewodow hamulcowych? ;-) > gumki-tulejki do trzymania przewodów wg swojego pomys³u :) wiesz... nie ka¿dy lubi jak klient stoi nad g³ow±, wydziwnia i pokazuje paluchem co i jak :) pozdrawiam |