![]() |
Gielda, sprzedam, reklama, BMW K1200S, 2005, salon Polska
6, tu doktorski;
W lipcu jeszcze (chyba) nie spamowalem wiec nadrabiam zaleglosci.:) Chetnie zamienie BMW K1200S na banknoty NBP - na koncie lub w keszu. Motocykl mial spotkanie z sarenka i kilka mniejszych przygod ale zostal naprawiony w ramach AutoCasco. Szczegoly opowiem przy ogledzinach. Wiecej tu: pzdr, dr 14/525 |
Re: Gielda, sprzedam, reklama, BMW K1200S, 2005, salon Polska
Na mównicê wtargn±³ "doktorski", poprawi³ mikrofon, rozwar³ paszczê i
rykn±³: > Motocykl mial spotkanie z sarenka i kilka mniejszych przygod ale > zostal naprawiony w ramach AutoCasco. A w aukcji "bezwypadkowy". Cuda na kiju normalnie. -- Pozdrawiam Piotr Mocka³³o Czarna Dama XJ 600N |
W dniu 2010-07-18 08:44, Damork pisze:
> Na mównicê wtargn±³ "doktorski", poprawi³ mikrofon, rozwar³ paszczê i > rykn±³: > >> Motocykl mial spotkanie z sarenka i kilka mniejszych przygod ale >> zostal naprawiony w ramach AutoCasco. > > A w aukcji "bezwypadkowy". > Cuda na kiju normalnie. > To moja Efka jest naprawdê bezwypadkowa. Nigdy naprawiana "blacharsko" nie by³a. Czy powinienem zmieniæ opis w aukcji? Jak oni to definiuj±? -- Marek R1200GS F650 95 sprzedam |
Na mównicê wtargn±³ "marusc", poprawi³ mikrofon, rozwar³ paszczê i rykn±³:
> W dniu 2010-07-18 08:44, Damork pisze: >> Na mównicê wtargn±³ "doktorski", poprawi³ mikrofon, rozwar³ paszczê i >> rykn±³: >> >>> Motocykl mial spotkanie z sarenka i kilka mniejszych przygod ale >>> zostal naprawiony w ramach AutoCasco. >> >> A w aukcji "bezwypadkowy". >> Cuda na kiju normalnie. >> > > To moja Efka jest naprawdê bezwypadkowa. Nigdy naprawiana "blacharsko" > nie by³a. Czy powinienem zmieniæ opis w aukcji? Jak oni to definiuj±? Wiesz, jak czytam o spotkaniu z sarenk± i naprawach, a w opisie stoi jak byk "bezwypadkowy", to mi mocno zgrzyta. Co do definicji bezwypadkowo¶ci wed³ug sprzedaj±cego, to zapewne sprzêt siê ³apie - je¶li nie by³o ofiar, to technicznie rzecz bior±c by³a to kolizja, a nie wypadek. Gdyby zmieniono parametr z "bezwypadowego" na "bezkolizyjny", a sprzedaj±cy ulegli grupowemu atakowi prawdomówno¶ci, to po dodaniu bezkolizyjno¶ci do filtra wyszukiwarki za wiele sprzêtów by nie wyskoczy³o. A tak czasem jest to sarenka, czasem dzik lub ci±gnik - wa¿ne ¿e kierowca prze¿y³, wiêc wypadku nie by³o. -- Pozdrawiam Piotr Mocka³³o Czarna Dama XJ 600N |
W dniu 2010-07-18 09:59, Damork pisze:
> Na mównicê wtargn±³ "marusc", poprawi³ mikrofon, rozwar³ paszczê i rykn±³: > >> W dniu 2010-07-18 08:44, Damork pisze: >>> Na mównicê wtargn±³ "doktorski", poprawi³ mikrofon, rozwar³ paszczê i >>> rykn±³: >>> >>>> Motocykl mial spotkanie z sarenka i kilka mniejszych przygod ale >>>> zostal naprawiony w ramach AutoCasco. >>> >>> A w aukcji "bezwypadkowy". >>> Cuda na kiju normalnie. >>> >> >> To moja Efka jest naprawdê bezwypadkowa. Nigdy naprawiana "blacharsko" >> nie by³a. Czy powinienem zmieniæ opis w aukcji? Jak oni to definiuj±? > > Wiesz, jak czytam o spotkaniu z sarenk± i naprawach, a w opisie stoi jak > byk "bezwypadkowy", to mi mocno zgrzyta. > Co do definicji bezwypadkowo¶ci wed³ug sprzedaj±cego, to zapewne sprzêt siê > ³apie - je¶li nie by³o ofiar, to technicznie rzecz bior±c by³a to kolizja, > a nie wypadek. > Gdyby zmieniono parametr z "bezwypadowego" na "bezkolizyjny", a sprzedaj±cy > ulegli grupowemu atakowi prawdomówno¶ci, to po dodaniu bezkolizyjno¶ci do > filtra wyszukiwarki za wiele sprzêtów by nie wyskoczy³o. > A tak czasem jest to sarenka, czasem dzik lub ci±gnik - wa¿ne ¿e kierowca > prze¿y³, wiêc wypadku nie by³o. > No to czymprendzej zmieni³em. Ale ja gupi by³em, ¿e do tej pory nie zaznaczy³em bezwypadkowa. -- Marek R1200GS F650 95 sprzedam |
Damork napisa³(a):
> Na mównicê wtargn±³ "marusc", poprawi³ mikrofon, rozwar³ paszczê i rykn±³: > >> W dniu 2010-07-18 08:44, Damork pisze: >>> Na mównicê wtargn±³ "doktorski", poprawi³ mikrofon, rozwar³ paszczê i >>> rykn±³: >>> >>>> Motocykl mial spotkanie z sarenka i kilka mniejszych przygod ale >>>> zostal naprawiony w ramach AutoCasco. >>> A w aukcji "bezwypadkowy". >>> Cuda na kiju normalnie. >>> >> To moja Efka jest naprawdê bezwypadkowa. Nigdy naprawiana "blacharsko" >> nie by³a. Czy powinienem zmieniæ opis w aukcji? Jak oni to definiuj±? > > Wiesz, jak czytam o spotkaniu z sarenk± i naprawach, a w opisie stoi jak > byk "bezwypadkowy", to mi mocno zgrzyta. > Co do definicji bezwypadkowo¶ci wed³ug sprzedaj±cego, to zapewne sprzêt siê > ³apie - je¶li nie by³o ofiar, to technicznie rzecz bior±c by³a to kolizja, > a nie wypadek. Sprzêt nawet nie le¿a³, uszkodzeñ strukturalnych nie by³o. Posz³y plastiki i jaka¶ elektronika. Wiem, bo go stamt±d zwozi³em, gdyby nie te druciki, to wróci³by o w³asnych si³ach. Dzwiny przypadek, ale taki siê przytrafi³. -- Pozdrawiam - Maciek z pla¿y :) FAQ: |
On 18 Lip, 10:24, Magic <> wrote:
> Sprzêt nawet nie le¿a³, uszkodzeñ strukturalnych nie by³o. Posz³y > plastiki i jaka¶ elektronika. Wiem, bo go stamt±d zwozi³em, gdyby nie te > druciki, to wróci³by o w³asnych si³ach. Dzwiny przypadek, ale taki siê > przytrafi³. Dzieki Magic za wyjasnienie. Dla mnie motocykl wypadkowy to taki, ktory mocno lezal, koziolkowal, spotkal sie z TIRem lub przystankiem. Do wypadkowosci nie zaliczam gleb parkingowych, delikatnych szlifow i tym podobnych zdarzen, ktore na 100% nie mialy wplywu mechaniczna czesc motocykla. Allegro ma to do siebie, ze rozne dziwne przypadki kwalifikowane sa jako bezwypadkowe. Kazdy zainteresowany, ktory pofatyguje sie by obejrzec ten motocykl dostanie komplet informacji o jego przeszlosci - w tym fotki ze spotkania z sarenka. Taka mam zasade przy sprzedazy motocykla - wiesz co kupujesz. pzdr, dr 14/525 |
U¿ytkownik "Damork" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:6bba8yohp2iv.yxieqh2r07zo$.... > Gdyby zmieniono parametr z "bezwypadowego" na "bezkolizyjny", a > sprzedaj±cy ulegli grupowemu atakowi prawdomówno¶ci, to po dodaniu > bezkolizyjno¶ci do filtra wyszukiwarki za wiele sprzêtów by nie > wyskoczy³o. Kiedy¶ na gie³dzie przy mnie cz³owiek ogl±da³ stare audi. Pyta sprzedawcê: "bity by³?", "nie panie nigdy!!!?", "na pewno nie by³?", "jak Boga kocham, ¿e nie. Raz ino przeze mnie, ale to siê nie liczy". Audi po otworzeniu maski wygl±da³o jakby by³o sprasowane i na szybko rozci±gniête, bez malowania i szpachlowania:-) -- Grzybol |
W dniu 2010-07-18 10:53, doktorski pisze:
> Kazdy zainteresowany, ktory pofatyguje sie by obejrzec ten motocykl > dostanie komplet informacji o jego przeszlosci - w tym fotki ze > spotkania z sarenka. Taka mam zasade przy sprzedazy motocykla - wiesz > co kupujesz. Jak kto¶ bêdzie siê fatygowa³ kilkaset km po to aby obejrzeæ bezwypadkow± sztukê, a ty mu wyskoczysz z sarenk± to mo¿esz dostaæ wpie....l ;) |
On 18 Lip, 12:46, CUT <> wrote:
> Jak kto¶ bêdzie siê fatygowa³ kilkaset km po to aby obejrzeæ > bezwypadkow± sztukê, a ty mu wyskoczysz z sarenk± to mo¿esz dostaæ > wpie....l ;) Najpierw musi wykonac telefon lub napisac maila. A to juz okazja do przekazania bardzo wielu informacji. Robie tak za kazdym razem kiedy sprzedaje motocykl i jakos nikt jeszcze nie mial do mnie pretensji. pzdr, dr 14/525 |