![]() |
Trasa Warszawa - £eba
Auto Route Express prowadzi mnie :
Wa-wa >> P³oñsk >> Lipno >>ko³o Torunia >> ¦wiecie >> Okolice Grudzi±dza >> >> okolice Tczewa >> pó¼niej cyba obwodnica Trójmiasta >> Wejcherowo >> Wicko >> £eba Macie jeki¶ lepszy pomys³ czy trzeba jedynie przez Trójmiasto ? Jakie¶ roboty drogowe prowadzone sa na opisanej trasie ? (s³ysza³em ¿e chyba co¶ kopi± w okolicy Trójmiasta - nie wiem czy aktualne ) Dziêki Pozdrawiam -- Artur Dêbski |
Re: Trasa Warszawa - £eba
tu bylo niedawno o trasie W-wa-Ustka czyli niedaleko od Leby
Ja proponuje (jesli jedziesz za dnia) taka trase: W-wa - Plonsk - Sierpc - Rypin - Golub Dobrzyn - Wabrzezno - Grudziadz - Warlubie - Koscierzyna (uwaga na objazd) - Lebork - Leba |
> Macie jeki¶ lepszy pomys³ czy trzeba jedynie przez Trójmiasto ?
> Jakie¶ roboty drogowe prowadzone sa na opisanej trasie ? > (s³ysza³em ¿e chyba co¶ kopi± w okolicy Trójmiasta - nie wiem czy > aktualne ) Do 3city jedz jak chcesz... ale potem zdecydowanie: -- Pozdrawiam, BM |
> Do 3city jedz jak chcesz... ale potem zdecydowanie: > > > -- > Pozdrawiam, BM Czy trasa któr± widaæ w Twoim skrócie to obwodnica Trójmiasta czy jeszce co¶ innego poza obwodnic± ? Móg³by¶ rozwin±c czemu "zdecydowanie" ? Dziêki Pozdrawiam -- Artur Dêbski |
> Czy trasa któr± widaæ w Twoim skrócie to obwodnica Trójmiasta
> czy jeszce co¶ innego poza obwodnic± ? > Móg³by¶ rozwin±c czemu "zdecydowanie" ? Obwodnica to E28 (6) ... czemu? Bo omijasz korki w Rumi / Redzie oraz korki na wahadle przed Wickiem... no i ruch mniejszy. W Bolszewie tylko troche postoisz ale da radê i to objechaæ. -- Pozdrawiam, BM |