![]() |
jaka droge wybrac ( tak odbieram takie teksty )
Witam
Jutro wybierac sie autem do kina oddalonego od miejsca zamieszkania o 3 km Jaka droge najlepiej wybrac ? Czy po drodze bêd± jakies utrudnienia ? Nie wiem co to maps.google.com, prosze o rady ;) |
Re: jaka droge wybrac ( tak odbieram takie teksty )
U¿ytkownik "Darekkk" <drosniak@poczta.onet_._pl>
> Jutro wybierac sie autem do kina oddalonego od miejsca > zamieszkania o 3 km > Jaka droge najlepiej wybrac ? > Czy po drodze bêd± jakies utrudnienia ? No i tak mowiac szczerze jest wiele drog w rodzinnym miescie ktore mogli tydzien temu rozkopac i sie wpakujesz w korek na 3 kilometrach. > Nie wiem co to maps.google.com, prosze o rady google nie powie ci ktore trasy sa akurat w remoncie. Nie wiadomo czy nie wybierze drogi przez jezioro. Nie ma informacji ze dana trasa jest noca szybka, a na alternatywnej robi sie korek. Z wyborem alternatywnych tez nie stoi zbyt dobrze. Nawet jak droga jest jedna i prosta, to mozesz sie na grupie dowiedziec gdzie policja stoi. Albo taka niedawna przygoda - jedziemy sobie trasa doskonale znana, niemal na pamiec. I nagle tiry stoja, bo pod gorke nie moga podjechac - zima przyszla prawdziwa. Na szczescie kolega zaczyna jazde od uruchomienia nawigacji - wiec bez zatrzymania udal sie objazd, o ktorym juz nie mielismy pojecia. J. |
> Jutro wybierac sie autem do kina oddalonego od miejsca
> zamieszkania o 3 km > ;) A ju¿ my¶la³em ¿e jestem jaki¶ dziwny i tylko mnie os³abiaj± takie w±tki ;-))). Ale widzê ¿e na szczêscie nie, dziêki ¿e rozwia³e¶ moje obawy ;-) Pozdr. |
U¿ytkownik "Robert_J" <> napisa³
> > A ju¿ my¶la³em ¿e jestem jaki¶ dziwny i tylko mnie os³abiaj± takie w±tki > ;-))). Ale widzê ¿e na szczêscie nie, dziêki ¿e rozwia³e¶ moje obawy ;-) > > Tu wlasciwie jest tylko kilka tematow: 1.Czy juz zalozyc/zdjac opony letnie/zimowe 2.Jak jechac z...do... 3.Jaki olej i ktory jest najlepszy. 4.Cos stuka, co to moze byc? 5.Co kupic dobrego za .....zl 6.Czy moge ciagnac przyczepke... 7.Tylko idioci kupuja nowe auta. 8.Popisy kilku lokalnych "medrcow" na dowolny temat. I to wlasciwie szystko :) Pozdr -- Hinek |
U¿ytkownik Hinek napisa³:
> U¿ytkownik "Robert_J" <> napisa³ > >> >> A ju¿ my¶la³em ¿e jestem jaki¶ dziwny i tylko mnie os³abiaj± takie >> w±tki ;-))). Ale widzê ¿e na szczêscie nie, dziêki ¿e rozwia³e¶ moje >> obawy ;-) >> >> > Tu wlasciwie jest tylko kilka tematow: > > 1.Czy juz zalozyc/zdjac opony letnie/zimowe > 2.Jak jechac z...do... > 3.Jaki olej i ktory jest najlepszy. > 4.Cos stuka, co to moze byc? > 5.Co kupic dobrego za .....zl > 6.Czy moge ciagnac przyczepke... > 7.Tylko idioci kupuja nowe auta. > 8.Popisy kilku lokalnych "medrcow" na dowolny temat. > > I to wlasciwie szystko :) Od kiedy jestes na PMSie? Jesli od dawna to pamietasz pewnie, ze tu kiedys bylo inaczej co nie oznacza normalnie :-) Jednak zawsze bylo wesolo i na temat jesli chodzi o porady z dziedziny motoryzacji i nie tylko. Zreszta nawet tematyka spotow PMSu upadla (sa nieliczne), nie wspomne juz o akcjach z naklejkami, pozdrowieniami(trabienie), komitetach pogrzebowych, wyscigach cwaniak-race oraz innych duperelach spotowo PMSowymi :-) pozdrawiam -- Mówiæ prawdê i umieæ prawd± ¿yæ - oto rzecz wielkiej wagi. Oskar Wilde |
> ...tu kiedys bylo inaczej co nie oznacza normalnie :-)
> Jednak zawsze bylo wesolo i na temat jesli chodzi o porady > z dziedziny motoryzacji i nie tylko. I tu w³a¶nie tkwi podstawowy problem, ¿e niektórzy nie maj± poczucia humoru. Jest paru chamów, którzy bluzgaj± ka¿demu kto my¶li inaczej, paru prostaków wiedz±cych wszystko lepiej i maj±cych jedynie s³uszne pogl±dy, i to wystarczy ¿eby odechcia³o siê czytaæ :-). Nie bêdê wymienia³ kto, ale wiêkszo¶æ wie o kim mówiê :-). |
W dniu 2010-07-29 11:48, Robert_J pisze:
>> ...tu kiedys bylo inaczej co nie oznacza normalnie :-) Jednak zawsze >> bylo wesolo i na temat jesli chodzi o porady z dziedziny motoryzacji i >> nie tylko. > > I tu w³a¶nie tkwi podstawowy problem, ¿e niektórzy nie maj± poczucia > humoru. Jest paru chamów, którzy bluzgaj± ka¿demu kto my¶li inaczej, > paru prostaków wiedz±cych wszystko lepiej i maj±cych jedynie s³uszne > pogl±dy, i to wystarczy ¿eby odechcia³o siê czytaæ :-). Nie bêdê > wymienia³ kto, ale wiêkszo¶æ wie o kim mówiê :-). Taki urok usenetu. Sokoro tu jeste¶ to musisz to lubiæ:) A. |
On 2010-07-29 09:14:11 +0200, "Darekkk" <drosniak@poczta.onet_._pl> said:
> Witam > > Jutro wybierac sie autem do kina oddalonego od miejsca zamieszkania o 3 km Nie mo¿emy ci pomóc, bo nie poda³e¶ w metrach. > > Jaka droge najlepiej wybrac ? Chyba za kioskiem Ruchu w prawo - ostatnio pojecha³em w lewo i sta³a tam brzydka gruba baba, która zapsu³a nam estetycznie ca³y wieczor. > Czy po drodze bêd± jakies utrudnienia ? Mog± byæ ¶wiat³a czarwone na skrzy¿owaniu - spróbuj wyjechaæ rano, nie wieczorem. > > Nie wiem co to maps.google.com, Tam nie ma repertuaru, lepiej u¿yæ <http://www.mapadrogowa.najkrótsz±.drog±docelu.pl/org/phi/wziut!/> > prosze o rady Prosz... -- Bydlê |
Dnia Thu, 29 Jul 2010 11:16:23 +0200, Gabriel 'wilk' napisa³(a):
> zawsze bylo wesolo i na temat jesli chodzi o porady z dziedziny motoryzacji i nie tylko. > Zreszta nawet tematyka spotow PMSu upadla (sa nieliczne), nie wspomne juz o akcjach z naklejkami, > pozdrowieniami(trabienie), komitetach pogrzebowych, Zniczowych ;) -- Borys Pogore³o borys(#)leszno,edu,pl |
Dnia Thu, 29 Jul 2010 11:08:15 +0200, Hinek napisa³(a):
> Tu wlasciwie jest tylko kilka tematow: > > 1.Czy juz zalozyc/zdjac opony letnie/zimowe > 2.Jak jechac z...do... > 3.Jaki olej i ktory jest najlepszy. > 4.Cos stuka, co to moze byc? > 5.Co kupic dobrego za .....zl > 6.Czy moge ciagnac przyczepke... > 7.Tylko idioci kupuja nowe auta. > 8.Popisy kilku lokalnych "medrcow" na dowolny temat. > > I to wlasciwie szystko :) Ej¿e, a gdzie drzewa i ¶wiat³a? -- Borys Pogore³o borys(#)leszno,edu,pl |