![]() |
Oni s± winni
Nie¼le, co?
Gdzie jest prokurator? -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
Re: Oni s± winni
nimex pisze:
> Nie¼le, co? > > > Gdzie jest prokurator? > W mojej ocenie bardziej przyda³by siê tym od "spisku mafii ¿arówkowo-paliwowej" jaki¶ psychiatra. |
Andrzej Lawa <> napisa³(a):
> nimex pisze: > > Nie¼le, co? > > > > > > Gdzie jest prokurator? > > > W mojej ocenie bardziej przyda³by siê tym od "spisku mafii > ¿arówkowo-paliwowej" jaki¶ psychiatra. Bo? Mo¿e tym, którzy wykryli aferê hazardow± te¿? -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
nimex pisze:
> Andrzej Lawa <> napisa³(a): > >> nimex pisze: >>> Nie¼le, co? >>> >>> >>> Gdzie jest prokurator? >>> >> W mojej ocenie bardziej przyda³by siê tym od "spisku mafii >> ¿arówkowo-paliwowej" jaki¶ psychiatra. > > Bo? Mo¿e tym, którzy wykryli aferê hazardow± te¿? > Id¼ sobie st±d i poszukaj sobie w Klewkach Talibów desantuj±cych z czarnych helikopterów. |
> >>> > >> W mojej ocenie bardziej przyda³by siê tym od "spisku mafii > >> ¿arówkowo-paliwowej" jaki¶ psychiatra. > > > > Bo? Mo¿e tym, którzy wykryli aferê hazardow± te¿? > > > Id¼ sobie st±d i poszukaj sobie w Klewkach Talibów desantuj±cych z > czarnych helikopterów. Zawsze zadziwia³o mnie, sk±d siê bior± tacy ograniczeni ludzie. Co powiedz± w tefauenie jest dla nich ¶wiête. Ty rozumiem, nie widzisz w tym nic dziwnego, ¿e kilka firm kupi³o ustawê? -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
Re: Oni s± winni - KOLEJNE WCIELENIE NEELIXOPODOBNYCH... TROLLING.
To tak tylko dla informacji.
Nie karmiæ = zdechnie w zarodku. -- Marcin "Kenickie" Mydlak Wroc³aw, GG:291246, Skype:kenickie_pl P307 2.0HDi/90 "Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk, a ro¶nie popyt na ¶wiêty spokój." |
>
> Zawsze zadziwia³o mnie, sk±d siê bior± tacy ograniczeni ludzie. Co powiedz± w > tefauenie jest dla nich ¶wiête. Ty rozumiem, nie widzisz w tym nic dziwnego, > ¿e kilka firm kupi³o ustawê? > Z³e sformowanie które zapewne powsta³o przez poddenerwowanie siê Twoim przedmówc±. Bo ja te¿ nie widzê nic dziwnego bo w pañstwie skrajnie socjalistycznym w którym rz±d ma wp³yw na gospodarkê ka¿da prawie ustawa jest kupowana. Towarzystwo na tej stronie do¶æ znane z maciusiem na czele :) Pozdrawiam |
Andrzej Lawa w <news:.net.pl>:
> nimex pisze: >> Nie¼le, co? >> >> Gdzie jest prokurator? > W mojej ocenie bardziej przyda³by siê tym od "spisku mafii > ¿arówkowo-paliwowej" jaki¶ psychiatra. nimex, neelix -- jakie¶ te niki podobne... -- Tomasz Nycz [priv-->>X-Email] |
'Tom N' pisze:
> Andrzej Lawa w <news:.net.pl>: > >> nimex pisze: >>> Nie¼le, co? >>> >>> Gdzie jest prokurator? >> W mojej ocenie bardziej przyda³by siê tym od "spisku mafii >> ¿arówkowo-paliwowej" jaki¶ psychiatra. > > nimex, neelix -- jakie¶ te niki podobne... > St±d moja ocena - nie do¶æ, ¿e schizofrenia paranoidalna to jeszcze jakie¶ problemy z to¿samo¶ci± mu siê zalêg³y ;-> |
> > > > nimex, neelix -- jakie¶ te niki podobne... > > > > St±d moja ocena - nie do¶æ, ¿e schizofrenia paranoidalna to jeszcze > jakie¶ problemy z to¿samo¶ci± mu siê zalêg³y ;-> Tom, Srom, jakie¶ te nicki podobne. -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |