![]() |
Straci³em gokartowe dziewictwo ...
.... spodoba³o mi siê, tylko wkurzali mnie na torze m³odzi ludzie, gokartowi
wyjadacze, któzy za wszelk± cenê chcieli we mnie przyr±baæ i pokazaæ jak oni fajnie, ¶lizgami je¿d¿±. No to ich przepu¶ci³em i mog³em sobie spokojnie poczuæ jak gokart zachowuje siê w zakrêtach i jak± liniê obraæ dla uzyskania najlepszego czasu. Nie sz³o mi najlepiej, bo najszybsze okr±¿enie mia³em na poziomie 26:4, a jeden z kolesi (by³o nas na trasie siedmiu) mia³ najlepszy czas 24:5. W sumie uplasowa³em sie na 4 miejscu. No ale to by³ pierwszy raz, a tamci goscie wymiatali. Ju¿ siê nie mogê doczekac kolejnego wy¶cigu ... PS. Najwa¿niejsze, ¿e mia³em lepszy czas od mojego kumpla, a gokartami je¼dzi³ wcze¶niej kilkanascie/kilkadziesi±t razy. Wyprzedzi³em go o 0,1 sek. Kurde, ale zabawa! -- Kacper Potocki vel Katanka PSN: Katanka_PL | PS3 Fanboy! | | |
Re: Straci³em gokartowe dziewictwo ...
Katanka pisze:
> ... spodoba³o mi siê, tylko wkurzali mnie na torze m³odzi ludzie, > gokartowi wyjadacze, któzy za wszelk± cenê chcieli we mnie przyr±baæ i > pokazaæ jak oni fajnie, ¶lizgami je¿d¿±. No to ich przepu¶ci³em i mog³em > sobie spokojnie poczuæ jak gokart zachowuje siê w zakrêtach i jak± liniê > obraæ dla uzyskania najlepszego czasu. Nie sz³o mi najlepiej, bo > najszybsze okr±¿enie mia³em na poziomie 26:4, a jeden z kolesi (by³o nas > na trasie siedmiu) mia³ najlepszy czas 24:5. W sumie uplasowa³em sie na > 4 miejscu. No ale to by³ pierwszy raz, a tamci goscie wymiatali. Ju¿ siê > nie mogê doczekac kolejnego wy¶cigu ... > > PS. Najwa¿niejsze, ¿e mia³em lepszy czas od mojego kumpla, a gokartami > je¼dzi³ wcze¶niej kilkanascie/kilkadziesi±t razy. Wyprzedzi³em go o 0,1 > sek. Szczê¶cie beginera :) |
Szymon £uczak wrote:
>> PS. Najwa¿niejsze, ¿e mia³em lepszy czas od mojego kumpla, a >> gokartami je¼dzi³ wcze¶niej kilkanascie/kilkadziesi±t razy. >> Wyprzedzi³em go o 0,1 sek. > Szczê¶cie beginera :) Pewnie tak :) W ka¿dym razie okropnie mi sie podoba³o, a samaimpreza nie jest droga (20z³ za wy¶cig sk³adaj±cy siê z 16 okr±¿eñ). Jedynie mam zastrze¿enia co do koasków. -- Kacper Potocki vel Katanka PSN: Katanka_PL | PS3 Fanboy! | | |
U¿ytkownik "Katanka" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:i0rvlu$6bo$... > PS. Najwa¿niejsze, ¿e mia³em lepszy czas od mojego kumpla, a > gokartami je¼dzi³ wcze¶niej kilkanascie/kilkadziesi±t razy. > Wyprzedzi³em go o 0,1 sek. A roznica mas jaka ? :-) J. |
U¿ytkownik J.F. napisa³:
> U¿ytkownik "Katanka" <> napisa³ w wiadomo¶ci > news:i0rvlu$6bo$... > >> PS. Najwa¿niejsze, ¿e mia³em lepszy czas od mojego kumpla, a gokartami >> je¼dzi³ wcze¶niej kilkanascie/kilkadziesi±t razy. Wyprzedzi³em go o >> 0,1 sek. > > > A roznica mas jaka ? :-) To jedno, a na dodatek kosiarki dla "ludu" zazwyczaj roznia sie iloscia posiadanych KM :-) pozdrawiam -- Mówiæ prawdê i umieæ prawd± ¿yæ - oto rzecz wielkiej wagi. Oskar Wilde |
On 2010-07-05 10:38, Katanka wrote:
> Pewnie tak :) W ka¿dym razie okropnie mi sie podoba³o, a samaimpreza nie > jest droga (20z³ za wy¶cig sk³adaj±cy siê z 16 okr±¿eñ). Jedynie mam > zastrze¿enia co do koasków. Gdzie daja taka tanioche? -- memento lorem ipsum |
J.F. wrote:
> U¿ytkownik "Katanka" <> napisa³ w wiadomo¶ci > news:i0rvlu$6bo$... >> PS. Najwa¿niejsze, ¿e mia³em lepszy czas od mojego kumpla, a >> gokartami je¼dzi³ wcze¶niej kilkanascie/kilkadziesi±t razy. >> Wyprzedzi³em go o 0,1 sek. > > A roznica mas jaka ? :-) No tak, nie wzi±³em tego pod uwagê. Moja waga to z ubraniem 80kg, przy tak s³abych gokartach (6 koników) pewnie ka¿de 10kg ma znaczenie ... -- Kacper Potocki vel Katanka PSN: Katanka_PL | PS3 Fanboy! | | |
U¿ytkownik "Katanka" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:i0s5lm$rff$... > Pewnie tak :) W ka¿dym razie okropnie mi sie podoba³o, a > samaimpreza nie jest droga (20z³ za wy¶cig sk³adaj±cy siê z 16 > okr±¿eñ). Jedynie mam zastrze¿enia co do koasków. A dlugie te okrazenia ? Bo wydaje sie niezbyt drogo jak na ceny rynkowe, ale pomysl ze dziecko prosi codziennie o 40 zl na dwa treningi :-) J. |
elmer radi radisson wrote:
> On 2010-07-05 10:38, Katanka wrote: > >> Pewnie tak :) W ka¿dym razie okropnie mi sie podoba³o, a samaimpreza >> nie jest droga (20z³ za wy¶cig sk³adaj±cy siê z 16 okr±¿eñ). Jedynie >> mam zastrze¿enia co do koasków. > > Gdzie daja taka tanioche? Park Dinozatorlandia w Zatorze ko³o Wadowic. Tor przygotowany bardzo amatorsko, ale mi wiele do szczê¶cia nie potrzeba, bo to by³a utrata dziewictwa. -- Kacper Potocki vel Katanka PSN: Katanka_PL | PS3 Fanboy! | | |
J.F. wrote:
> U¿ytkownik "Katanka" <> napisa³ w wiadomo¶ci > news:i0s5lm$rff$... >> Pewnie tak :) W ka¿dym razie okropnie mi sie podoba³o, a >> samaimpreza nie jest droga (20z³ za wy¶cig sk³adaj±cy siê z 16 >> okr±¿eñ). Jedynie mam zastrze¿enia co do koasków. > > A dlugie te okrazenia ? nie d³ugie, kazde oko³o 25 sekund. > Bo wydaje sie niezbyt drogo jak na ceny rynkowe, ale pomysl ze > dziecko prosi codziennie o 40 zl na dwa treningi :-) no, mozna i¶c z torbami, ale raz w tygodniu w weekend spoko :) -- Kacper Potocki vel Katanka PSN: Katanka_PL | PS3 Fanboy! | | |