![]() |
DKV / UTA - co jeszcze?
Witam,
Czy kto¶ mo¿e próbowa³ wyrobiæ sobie kartê paliwow± dla ma³ej firmy? Mam w firmie 2 samochody i wola³bym daæ pracownikowi tak± kartê ¿eby tankowa³ ni¿ gotówkê. Problem le¿y w tym ¿e miesiêcznie tankujê poni¿ej 1000l, co jest g³ównym wymogiem przy kartach na dan± markê (np. orlen) i nie mogê siê ograniczyæ do jednej konkretnej stacji - czasem trzeba zatankowaæ w trasie. Niby UTA nie ma ¿adnych limitów, ale moje zapytanie pozosta³o bez odzewu.. -- Pozdrawiam Lukasz |
Re: DKV / UTA - co jeszcze?
Lukasz pisze:
> Witam, > Czy kto¶ mo¿e próbowa³ wyrobiæ sobie kartê paliwow± dla ma³ej firmy? > Mam w firmie 2 samochody i wola³bym daæ pracownikowi tak± kartê ¿eby > tankowa³ ni¿ gotówkê. Problem le¿y w tym ¿e miesiêcznie tankujê poni¿ej > 1000l, co jest g³ównym wymogiem przy kartach na dan± markê (np. orlen) i > nie mogê siê ograniczyæ do jednej konkretnej stacji - czasem trzeba > zatankowaæ w trasie. > Niby UTA nie ma ¿adnych limitów, ale moje zapytanie pozosta³o bez odzewu.. > za bardzo nie pomogê ale z tym tankowaniem na wielu ró¿nych stacjach to nie przesadzaj. Robiê miesiêcznie od 5 lat 5kkm po Polsce i kiedy¶ tylko p³aci³em Routex-BP a teraz tylko Shell. I tylko dwa razy zdarzy³o mi siê ¿e siê zagapi³em i musia³em dotankowaæ na innej stacji za gotówkê. A uwierz mi ¿e nie nale¿ê do osób którzy ka¿dy km podró¿y dwa razy planuj±. Uderz do Neste oni honoruj± UTA mo¿e przez operatora stacji bêdzie szybszy odzew. pozdrawiam marcin |
U¿ytkownik "Marcin Jan" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:huq1ll$4u0$... > za bardzo nie pomogê ale z tym tankowaniem na wielu ró¿nych stacjach to > nie przesadzaj. Robiê miesiêcznie od 5 lat 5kkm po Polsce i kiedy¶ tylko > p³aci³em Routex-BP a teraz tylko Shell. I tylko dwa razy zdarzy³o mi siê > ¿e siê zagapi³em i musia³em dotankowaæ na innej stacji za gotówkê. to zale¿y, g³ównie chodzi³o mi o to ¿e nie mo¿e to byæ jedna stacja np. Orlen Wroc³aw ul. jaka¶tam, sieæ jak najbardziej, aczkolwiek nie lubiê BP i tam nawet o to nie zapytam Czasem pracownik musi gdzie¶ przenocowaæ i nie wraca do Wroc³awia, a chcia³bym g³ównie w takich sytuacjach móc daæ mu kartê na paliwo > Uderz do Neste oni honoruj± UTA mo¿e przez operatora stacji bêdzie > szybszy odzew. W takim razie spróbujê Pozdrawiam! Lukasz |
U¿ytkownik "Lukasz" <.pl> napisa³ w wiadomo¶ci news:huqd4k$q19$... DKV mia³em i by³o super, bo prawie ka¿da stacja w PL a w Europie chyba ka¿da przyjmuje, ale nie wiem jak u nich z limitami tankowañ. -- andreas |