![]() |
Tego jeszcze nie mialem
Witam
Wczoraj trasa poznan Gizycko, wyjazd ok 17 z Poznania. Na 450km _piec_ wyjsc na moje czolo zakonczone gwaltownym hamowaniem (wlasciwie 100% drogi bez pobocza, nawet nie bylo gdzie zmykac tylko hampel w podloge na mokrej, wykoleinowanej "szosie" i modlitwa). Pogoda? Piatek? Faza ksiazyca? Czy tych ludzi juz naprawde j***e? Az wyszedlem sprawdzic po drugim zdarzeniu, czy mam oswietlenie w porzadku, ze ludzie maja problemy z ocena odleglosci. :/ -- Pozdrawiam MarcinJM gg: 978510, marcinjm()op.pl |
Re: Tego jeszcze nie mialem
W dniu 08-05-2010 12:28, MarcinJM pisze:
> Witam > Wczoraj trasa poznan Gizycko, wyjazd ok 17 z Poznania. > Na 450km _piec_ wyjsc na moje czolo zakonczone gwaltownym hamowaniem > (wlasciwie 100% drogi bez pobocza, nawet nie bylo gdzie zmykac tylko > hampel w podloge na mokrej, wykoleinowanej "szosie" i modlitwa). > Pogoda? Piatek? Faza ksiazyca? Czy tych ludzi juz naprawde j***e? > > Az wyszedlem sprawdzic po drugim zdarzeniu, czy mam oswietlenie w > porzadku, ze ludzie maja problemy z ocena odleglosci. :/ Dlatego cieszymy siê, ¿e mo¿esz jeszcze pisaæ. Wspó³czujê ciê¿kich prze¿yæ. Szeroko¶ci! :@ -- ..B:artek. |
oj stary co¶ w tym jest. Ja wczoraj mia³em dwie sytuacje jak jecha³em
z Krakowa do Katowic. Praktycznie przez 1/3 trasy zaraz za Krakowem w kierunku Katowic by³a taka mg³a, ¿e my¶la³em, ¿e siê zlejê.Te¿ zero poboczy i piesi. |
MarcinJM wrote:
> Az wyszedlem sprawdzic po drugim zdarzeniu, czy mam oswietlenie w > porzadku, ze ludzie maja problemy z ocena odleglosci. :/ A miśki nadal siedzą w krzakach i suszą na debilnych ograniczeniach zamiast pojeździć trochę po drogach wyłapać debili, co nie potrafią wyprzedzać. -- cokolwiek |
"MarcinJM" <> wrote in message
news:hs3ecl$h5d$.pl... > Na 450km _piec_ wyjsc na moje czolo zakonczone gwaltownym hamowaniem Na 850 km (sympatyczne 9 godz) - _zero_ sytuacji. Szkopu³ tkwi w autostradach: dopoki ich nie bedzie - bed± sytuacje. |
On 8 May 2010 12:51:05 +0200, to wrote:
>MarcinJM wrote: >> Az wyszedlem sprawdzic po drugim zdarzeniu, czy mam oswietlenie w >> porzadku, ze ludzie maja problemy z ocena odleglosci. :/ > >A mi¶ki nadal siedz± w krzakach i susz± na debilnych ograniczeniach >zamiast poje¼dziæ trochê po drogach wy³apaæ debili, co nie potrafi± >wyprzedzaæ. Jakby dawali wiecej mandatow za przekroczenie predkosci, w tym 90 na drodze, to malo kto by wyprzedzal :-P J. |
On Sat, 8 May 2010 12:33:47 +0100, Hants wrote:
>"MarcinJM" <> wrote in message >> Na 450km _piec_ wyjsc na moje czolo zakonczone gwaltownym hamowaniem > >Na 850 km (sympatyczne 9 godz) - _zero_ sytuacji. Szkopu³ tkwi w >autostradach: dopoki ich nie bedzie - bed± sytuacje. Ale nawet Marcin zauwaza ze to jest cos nienormalnego. Mnie tez dawno nikt nie wyjechal na czolowke drastycznie. J. |
On 2010-05-08 14:12, J.F. wrote:
> Jakby dawali wiecej mandatow za przekroczenie predkosci, w tym 90 na > drodze, to malo kto by wyprzedzal :-P Skad, kapelutki palajac strachem przed kazdym krzakiem zaczelyby jezdzic 60 i bylyby wyscigi slimakow.. -- memento lorem ipsum |
By³ 8 maj (sobota), gdy o godzinie 12:51 *to* w pocie czo³a
naskroba³(a): > A mi¶ki nadal siedz± w krzakach i susz± na debilnych ograniczeniach > zamiast poje¼dziæ trochê po drogach wy³apaæ debili, co nie potrafi± > wyprzedzaæ. a jak ju¿ wyjad± w swych nieoznakowanych autach "to" sypi± siê w±tki o "niebezpiecznych" mi¶kach. -- Pozdrawiam, Post stworzono 2010-05-10 13:51:36 |
MarcinJM pisze:
> Witam > Wczoraj trasa poznan Gizycko, wyjazd ok 17 z Poznania. > Na 450km _piec_ wyjsc na moje czolo zakonczone gwaltownym hamowaniem > (wlasciwie 100% drogi bez pobocza, nawet nie bylo gdzie zmykac tylko > hampel w podloge na mokrej, wykoleinowanej "szosie" i modlitwa). > Pogoda? Piatek? Faza ksiazyca? Czy tych ludzi juz naprawde j***e? > > Az wyszedlem sprawdzic po drugim zdarzeniu, czy mam oswietlenie w > porzadku, ze ludzie maja problemy z ocena odleglosci. :/ > A ja wrêcz przeciwnie zauwa¿y³em znaczn± poprawê kultury jazdy. Mo¿e szkopu³ tkwi w tym ¿e je¿d¿ê g³ównie po ¶l±sku, a tu jest kilka szerszych ulic. Kto¶ ostatnio nawet poruszy³ w±tek, jak to siê zdziwi³, ¿e na ¶l±sku siê je¼dzi przepisowo, no prawie przepisowo;) |