![]() |
korki w Warszawie
Witam grupê,
w poniedzia³ek raniutko wybieram siê z Gliwic do Warszawy (ul. ¯upnicza). Umówiony jestem na godzinê 10 i zastanawiam siê czy wystarczy jak ok. 5 wyjadê z Gliwic. G³ównie chodzi mi o to czy nie natrafiê na jaki¶ mega korek o tej porze od strony Raszyna. Nie chcia³bym siê spó¼niæ, z drugiej strony ka¿da minuta snu siê liczy :) Je¶li chodzi o styl jazdy to nie szalejê, staram siê utrzymywaæ prêdko¶æ ograniczenie +10/+20 zale¿nie od otoczenia. Automapa z traffikiem wprawdzie wyznaczy³a czas jazdy ok 5 h ale zwykle udaje mi siê go skróciæ. Pozdrawiam. |
Re: korki w Warszawie
> Witam grupê,
> w poniedzia³ek raniutko wybieram siê z Gliwic do Warszawy (ul. ¯upnicza). > Umówiony jestem na godzinê 10 i zastanawiam siê czy wystarczy jak ok. 5 > wyjadê z Gliwic. G³ównie chodzi mi o to czy nie natrafiê na jaki¶ mega > korek o tej porze od strony Raszyna. Witam, Jak musisz byc punktualnie to wybierz pociag + taxi, jesli mozes sie spoznic to jest szansa ze zdarzysz na styk. O tej porze korek w raszynie murowany (1h). Pzdr Adam |
> to jest szansa ze zdarzysz na styk. O tej porze korek w raszynie murowany
> (1h). masz ca³e miasto do przejechania. Lepiejh we¿ napake rower i z raszyna ju¿ prosto rowerkiem jk |
> Jak musisz byc punktualnie to wybierz pociag + taxi, jesli mozes sie
> spoznic ze wsxhodniej Zupnica to 10 min spacerkiem jk |
W dniu 2010-04-25 11:41, Janina Kolina pisze:
>> Jak musisz byc punktualnie to wybierz pociag + taxi, jesli mozes sie >> spoznic > > ze wsxhodniej Zupnica to 10 min spacerkiem > > jk Te¿ to mu chcia³em napisaæ ;) Jeszcze zale¿y czy pocz±tek ¯upniczej czy koniec, jak Siemens to ze wschodniej rzeczywi¶cie z 10 minut. Pozdrawiam !! |
U¿ytkownik "bma" <nomail> napisa³ w wiadomo¶ci news:4bd40676$.net.pl... > Witam grupê, > w poniedzia³ek raniutko wybieram siê z Gliwic do Warszawy (ul. ¯upnicza). > Umówiony jestem na godzinê 10 i zastanawiam siê czy wystarczy jak ok. 5 > wyjadê z Gliwic. G³ównie chodzi mi o to czy nie natrafiê na jaki¶ mega > korek o tej porze od strony Raszyna. Nie chcia³bym siê spó¼niæ, z drugiej > strony ka¿da minuta snu siê liczy :) Je¶li chodzi o styl jazdy to nie > szalejê, staram siê utrzymywaæ prêdko¶æ ograniczenie +10/+20 zale¿nie od > otoczenia. Automapa z traffikiem wprawdzie wyznaczy³a czas jazdy ok 5 h > ale zwykle udaje mi siê go skróciæ. > Pozdrawiam. Je¶li koniecznie chcesz jechaæ autem to najpó¼niej o 7 powiniene¶ byæ w granicach Warszawy. Pó¼niej w stolicy korki mog± byc takie, ¿e nie sposób przewidzieæ ile Ci zajmie przejazd, zw³aszcza, ¿e mo¿esz nie znaæ miasta i trzymaæ siê raczej tylko g³ównych dróg. |