![]() |
Porównanie wielko¶ci baga¿ników - gdzie?
Witam, czy jest stronka na której porównam wielko¶ci baga¿ników ró¿nych aut
nowszych i starszych. W necie nic sensownego nie znalaz³em. Chodzi mi w szczególno¶ci o Scenic 2001r z Touranem 2006, Oplem Zafira 2008, Toyota Verso 2006, Mazda 5 VAN. P. |
Re: Porównanie wielko¶ci baga¿ników - gdzie?
On Apr 21, 10:40 am, "Piotrek" <> wrote:
> Witam, czy jest stronka na której porównam wielko¶ci baga¿nikówró¿nych aut > nowszych i starszych. W necie nic sensownego nie znalaz³em. > > Chodzi mi w szczególno¶ci o Scenic 2001r z Touranem 2006, Oplem Zafira 2008, > Toyota Verso 2006, Mazda 5 VAN. > > P. nie badz leniem, znajdziesz dane dla kazdego z tych samochodow w 10 minut. mac |
Chodzi mi o zestawienie na jednej stronie danych technicznych ró¿nych
pojazdów (wielko¶æ baga¿nika te¿) a takiej stronki nie namierzy³em jeszcze. |
U¿ytkownik "Piotrek" <zizu1977@gazeta.pl> napisa³ w wiadomo¶ci news:hqmqe5$7o6$1@inews.gazeta.pl... > Chodzi mi o zestawienie na jednej stronie danych technicznych ró¿nych > pojazdów (wielko¶æ baga¿nika te¿) a takiej stronki nie namierzy³em > jeszcze. To j± stwórz Nastêpne lenie bêd± mia³y podane na tacy :-( Ty jeste¶ zaradny? A reszta czytelników tej grupy to frajerzy do wydudkania? Maj± obowi±zek zrobiæ ci zestawienie?, bo ty chcesz ? Chwile poczekaj, kto¶ ci rzuci linke |
> To j± stwórz
> Nastêpne lenie bêd± mia³y podane na tacy :-( > Ty jeste¶ zaradny? A reszta czytelników tej grupy to frajerzy do > wydudkania? > Maj± obowi±zek zrobiæ ci zestawienie?, bo ty chcesz ? > Chwile poczekaj, kto¶ ci rzuci linke Wychodzê z za³o¿enia ¿e po co wywazac otwarte drzwi. Ty nie? |
"Piotrek" <> wrote in message news:hqmrcs$b8s$... >> To j± stwórz >> Nastêpne lenie bêd± mia³y podane na tacy :-( >> Ty jeste¶ zaradny? A reszta czytelników tej grupy to frajerzy do >> wydudkania? >> Maj± obowi±zek zrobiæ ci zestawienie?, bo ty chcesz ? >> Chwile poczekaj, kto¶ ci rzuci linke > > Wychodzê z za³o¿enia ¿e po co wywazac otwarte drzwi. Ty nie? Ja zawsze korzystam z Wybierasz marke, pozniej klik w "facts & figures" przy podgladzie modeli i klik w 'more info' przy konkretnym: Pozdrawiam Kamil |
>Ja zawsze korzystam z
Dziêki, co¶ tam jest, co prawda przt Scenic nie ma podanego baga¿nika ale jest wiele innych, nie wszystkie np nie ma Opla Zafira. |
> jest wiele innych, nie wszystkie np nie ma Opla Zafira.
C |
>> jest wiele innych, nie wszystkie np nie ma Opla Zafira.
> > Sorry, to nie ten. To bardziej o to chodzi: |
U¿ytkownik "Piotrek" <> napisa³ w wiadomo¶ci grup dyskusyjnych:hqmqe5$7o6$... > Chodzi mi o zestawienie na jednej stronie danych technicznych ró¿nych > pojazdów (wielko¶æ baga¿nika te¿) a takiej stronki nie namierzy³em > jeszcze. -- limken |