![]() |
przednia szyba - accord 2008r.
Witam,
gdzie oprócz salonu kupiê/wymieniê szybê przedni± w³asnie w tym samochodzie. W ASO z wymian± licz± 3 tys. Zawsze zostaje ewentualno¶æ rozliczenia tego przez ubezpieczyciela. mar |
Re: przednia szyba - accord 2008r.
U¿ytkownik "Smerf" <> napisa³ > Witam, > gdzie oprócz salonu kupiê/wymieniê szybê przedni± w³asnie w tym samochodzie. > W ASO z wymian± licz± 3 tys. > > Na ul.Morskiej 306 -- Hinek |
Smerf wrote:
> Witam, > gdzie oprócz salonu kupiê/wymieniê szybê przedni± w³asnie w tym samochodzie. W ka¿dym zak³adzie zajmuj±cym siê szybami samochodowymi. -- Bydlê |
> gdzie oprócz salonu kupiê/wymieniê szybê przedni± w³asnie w tym
> samochodzie. > W ASO z wymian± licz± 3 tys. > Zawsze zostaje ewentualno¶æ rozliczenia tego przez ubezpieczyciela. na Na³êczowskiej w Hanesco :)) pzdr GL |
> gdzie oprócz salonu kupiê/wymieniê szybê przedni± w³asnie w tym
> samochodzie. > W ASO z wymian± licz± 3 tys. > Zawsze zostaje ewentualno¶æ rozliczenia tego przez ubezpieczyciela. Za stacj± paliw przy Biedronce jest warsztat, który wymienia/klei szyby ale raczej nie maj± na stanie, wiêc trzeba siê umówiæ poczekaæ a¿ sprowadz±. |
>> gdzie oprócz salonu kupiê/wymieniê szybê przedni± w³asnie w tym >> samochodzie. >> W ASO z wymian± licz± 3 tys. >> Zawsze zostaje ewentualno¶æ rozliczenia tego przez ubezpieczyciela. > > na Na³êczowskiej w Hanesco :)) > pzdr > GL Taniej bêdzie u Rysia z klanu albo u pana W³odzia na Wspólnej ;-p p. |
jestem z opola.
ale myslalem raczej o jakims miejscu w internecie gdzie kupiê szybê, tudziez o jakies sieciowce. Do szyby przyklejony jest czujnik wycieraczek, nie wiem czy zwyk³y zak³ad sobie poradzi z przeklejeniem tego? mar |
W dniu 2010-04-07 09:06, Smerf pisze:
> Zawsze zostaje ewentualno¶æ rozliczenia tego przez ubezpieczyciela. Przecie¿ po to je chyba kupi³e¶? No chyba, ¿e masz AC dla lansu :) |
"Smerf" <> wrote in message
news:hpho0e$npn$.neostrada.pl... > jestem z opola. > ale myslalem raczej o jakims miejscu w internecie gdzie kupiê szybê, > tudziez o jakies sieciowce. > Do szyby przyklejony jest czujnik wycieraczek, nie wiem czy zwyk³y zak³ad > sobie poradzi z przeklejeniem tego? > mar Te¿ dzi¶ wymienia³em szybê w Accordzie 2008, zap³aci³em 3150 (ASO Warszawa), w tym sama szyba 1610 a reszta materia³y i robocizna. Pójdzie w AC, szkoda zni¿ek ale po to jest. |
> Te¿ dzi¶ wymienia³em szybê w Accordzie 2008, zap³aci³em 3150 (ASO
> Warszawa), w tym sama szyba 1610 a reszta materia³y i robocizna. z ciekawo¶ci 1500z³ robocizna? czy te¿ wymieniali jakie¶ uszczelki i inne ustrojstwa wokó³? bo szybiarze typu Jaan czy inni bior± za sam± operacjê wymiany 100-150z³, wiêc do 1500 to trochê daleko, brat |