![]() |
Idzie wiosna, czyli jaki wosk?
Cze¶æ,
jaki wosk polecacie? Turtle wax, K2, Castrol, jaki¶ inny? Do tej pory u¿ywa³em Castrol, ale mo¿e jest co¶ lepszego? Pozdr, W. |
Re: Idzie wiosna, czyli jaki wosk?
U¿ytkownik "V-Tec" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:hmjftn$6cr$... > Cze¶æ, > jaki wosk polecacie? Turtle wax, K2, Castrol, jaki¶ inny? Do tej pory > u¿ywa³em Castrol, ale mo¿e jest co¶ lepszego? Sonax. Wosk z kolorowym pigmentem, ¶wietna sprawa. -- Pozdrawiam Lewis Hornet PC 41 na sprzeda¿ Audi A6 C4, 2,8 V6 ACK 142kW [`] dB Race: 145,5 dB ;) |
> jaki wosk polecacie? Turtle wax, K2, Castrol, jaki¶ inny? Do tej pory > u¿ywa³em Castrol, ale mo¿e jest co¶ lepszego? Sonax. £atwo siê nak³ada, fajny efekt. Niweluje drobne rysy -- Pozdr Scyzoryk Almera n16 |
V-Tec wrote:
> jaki wosk polecacie? Z ula. :) -- cokolwiek |
U¿ytkownik "V-Tec" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:hmjftn$6cr$... > Cze¶æ, > jaki wosk polecacie? Turtle wax, K2, Castrol, jaki¶ inny? Do tej pory > u¿ywa³em Castrol, ale mo¿e jest co¶ lepszego? Ja u¿ywam sonaxa - jest bardzo "trwa³y" i le¿y na samochodzie kilka miesiêcy a nie do pierwszej m¿awki. -- pozdrawiam kml |
>> Cze¶æ,
>> jaki wosk polecacie? Turtle wax, K2, Castrol, jaki¶ inny? Do tej pory >> u¿ywa³em Castrol, ale mo¿e jest co¶ lepszego? > > Ja u¿ywam sonaxa - jest bardzo "trwa³y" i le¿y na samochodzie kilka > miesiêcy a nie do pierwszej m¿awki. pod³±czaj±c sie do w±tku... mozecie podaæ link do konkretnego produktu ? bo sonaxów jak mrówków ... |
U¿ytkownik "Konrad" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:hmjt7a$nls$.atman.pl... >>> Cze¶æ, >>> jaki wosk polecacie? Turtle wax, K2, Castrol, jaki¶ inny? Do tej pory >>> u¿ywa³em Castrol, ale mo¿e jest co¶ lepszego? >> Ja u¿ywam sonaxa - jest bardzo "trwa³y" i le¿y na samochodzie kilka >> miesiêcy a nie do pierwszej m¿awki. > pod³±czaj±c sie do w±tku... mozecie podaæ link do konkretnego produktu ? > bo sonaxów jak mrówków ... taki: U¿ywa³em, u¿ywam bêdê u¿ywa³ -- Pozdrawiam Lewis Hornet PC 41 na sprzeda¿ Audi A6 C4, 2,8 V6 ACK 142kW [`] dB Race: 145,5 dB ;) |
U¿ytkownik "Konrad" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:hmjt7a$nls$.atman.pl... > pod³±czaj±c sie do w±tku... mozecie podaæ link do konkretnego produktu ? > bo sonaxów jak mrówków ... Ja kupuje w selgrosie i on jest w okr±g³ym opakowaniu W czasie woskowania warto mieæ "przeci±g" bo ten wosk ¶mierdzi :) -- pozdrawiam kml |
> taki: > > > U¿ywa³em, u¿ywam bêdê u¿ywa³ Amen :) Dodam tylko ¿e kredka jest do dupy. (jak chyba wiêkszo¶æ kredek) Moim zdaniem niepotrzebny dodatek. -- Pozdr Scyzoryk Almera n16 |
V-Tec wrote:
> Cze¶æ, > jaki wosk polecacie? Turtle wax, K2, Castrol, jaki¶ inny? Do tej pory > u¿ywa³em Castrol, ale mo¿e jest co¶ lepszego? Sonaxa + kredkê (czarnego) kupilem kilka dni temu. Efekt jest genialny! Rysy drobne zniknê³y, te wiêksze s± juz ledwo widoczne. Jedynie kredka jest do bani i ja wywali³em. Ja mam inne pytanie ... Jak umyje rêcznie auto szamponem i rêcznie je zmyjê to bez problemu mogê nak³adaæ wosk. Natomiast jak próbujê umyæ auto w myjce bezdotykowej i nawet jak go porz±ddnie opianujê, potem umyjê pod cisnieniem z bliska, sp³uczê ... to i tak jest delikatna warstwa najstarszego brudu, przez co uniemozliwia na³o¿enie wosku. Macie jakis patent jak umyæ "do koñca" auto na myjce bezdotykowej, a nie tylko zmyæ ten ¶wie¿y brud? Z jednej strony nie mam wiele czasu na mycie szamponem i g±bk± na placu, nie mam te¿ warunków, z drugiej strony tylko tak jest sens, jesli chce siê nawoskowac auto :( -- Kacper Potocki vel Katanka PSN: Katanka_PL | PS3 Fanboy! | |