![]() |
T³umik do xanti v6 activa
Witam
Czy kto¶ wie mo¿e czy do xanti II v6 w wersji activa jest taki sam t³umik jak do "zwyk³ej" v6. Chodzi o t³umik koñcowy. Pyta³em w sklepach ale tam nawet nikt nie s³ysza³ o wersji activa i nie maj± jej w katalogach. Wiem ¿e silnik w tej wersji brzmi inaczej ni¿ np w exclusive, wiêc t³umiki mog± siê ró¿niæ. pozdrawiam Wojtek -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
Re: T³umik do xanti v6 activa
Wojtek pisze:
> Witam > Czy kto¶ wie mo¿e czy do xanti II v6 w wersji activa jest taki sam t³umik jak > do "zwyk³ej" v6. Chodzi o t³umik koñcowy. > Pyta³em w sklepach ale tam nawet nikt nie s³ysza³ o wersji activa i nie maj± > jej w katalogach. Wiem ¿e silnik w tej wersji brzmi inaczej ni¿ np w > exclusive, wiêc t³umiki mog± siê ró¿niæ. Sprawd¼ w fabrycznym katalogu czê¶ci Rejestracja jest bezp³atna. Choæ katalog podaje tylko 1 typ t³umika do hatchback-a i 1 do kombi z tym silnikiem. Czyli t³umik nie ró¿ni siê w Twojej Activie . Ró¿nica w d¼wiêku mo¿e wynikaæ z "wypalenia" konkretnego egzemplarza, lub u¿ycia zamiennika konkretnego producenta, czy rzemie¶lnika. Tylko uwaga - cena ASO zabija: 1506,- - no ale to ASO... Nie przejmuj siê tym - do mojego uk³ad wydechowy kosztuje wiêcej w ASO ni¿ jest warty jest samochód. :) Pozdrawiam -- Wojciech Smagowicz zabawki, które Twoje dziecko pokocha |