![]() |
Pozdrowienia ciemne autko TK xxxx w DC
Przyuwa¿one wczoraj na Przyczó³kowej w Warszawie ko³o 13.00.
Nie tr±bi³em bo wraca³em z lasu na rowerze. Seco -- Osobi¶cie polecam: Nie masz pomys³u na prezent? Szukasz czego¶ oryginalnego i niepowtarzalnego? |
Re: Pozdrowienia ciemne autko TK xxxx w DC
bartek a ty w ogole poruszasz sie inaczej niz na rowerze?
poza tym....w taki mroz? sir:) |
> Przyuwa¿one wczoraj na Przyczó³kowej w Warszawie ko³o 13.00. > Nie tr±bi³em bo wraca³em z lasu na rowerze. to ja :) Jechali¶cie w dwie osoby? W³asnie siê zastanawia³em co za twardziele pomykaja w takim mrozie ;-) -- Pozdr Scyzoryk Almera n16 |
Scyzoryk pisze:
>> Przyuwa¿one wczoraj na Przyczó³kowej w Warszawie ko³o 13.00. >> Nie tr±bi³em bo wraca³em z lasu na rowerze. > > to ja :) > > Jechali¶cie w dwie osoby? W³asnie siê zastanawia³em co za twardziele > pomykaja w takim mrozie ;-) > > Tak, we dwóch. Wyj±tkowo sam± Przyczó³kow± a nie drog± obok. Droga wzd³u¿ przyczó³kowej zawalona ¶niegiem :-( A na mróz mam ciuchy z windstoppera. I jest cieplutko Seco |
Micha³ Gut pisze:
> bartek a ty w ogole poruszasz sie inaczej niz na rowerze? > poza tym....w taki mroz? > Oczywi¶cie, ze tak. Ale tylko wtedy kiedy jest to zupe³nie konieczne. Po tygodniowe zakupy do marketu, kiedy jedziemy na wakacje i wieziemy rowery, po wiêksze tobo³y. A do pracy, po mie¶cie, wolê rower. Próbowa³em na rowerze, samochodem, autobusem. Rower jest dla mnie po prostu najwygodniejszy. W mie¶ci jest ³atwiej ni¿ samochodem, bez szukania miejsc parkingowych, bez stania w korkach itd. Zazwyczaj te¿ jest szybciej ni¿ samochodem licz±c czas od wyj¶cia z domu do dotarcia do celu i wej¶cia tam¿e. Seco |