![]() |
Rozbiezne opinie o Renault Scenic
W zwiazku ze strasznym rozrzutem co do opinni o Renault Scenic (po 2003
roku), postanowilem zapytac was, co sadzicie.. Pchac sie w to, czy to zakarzenie? Jedni chwala a od innych, po przeczytaniu listy wymienionych podzespolow i cen czesci skora mi cierpnie na plecach :) Jedyne co sie powtarza to cos z podnosnikami szyb. Dzieki -- go! |
Re: Rozbiezne opinie o Renault Scenic
U¿ytkownik "go!" <> napisa³ w wiadomoœci news:hjkhmc$mqj$... >W zwiazku ze strasznym rozrzutem co do opinni o Renault Scenic (po 2003 >roku), postanowilem zapytac was, co sadzicie.. Pchac sie w to, czy to >zakarzenie? Samochód jak ka¿dy inny. Nie jest bardziej usterkowy od np. niemieckich. Warunkiem jest to aby by³ zadbany. Jeœli nie bêdzie Ci szkoda kasy na sprawdzenie w ASO to z pewnoœci¹ znajdziesz auto warte uwagi. Mo¿esz tam sprawdziæ zarówno stan technczny jak i historiê napraw zarówno w kraju jak i za granic¹. Od wielu lat je¿dzê Scenikami. Sprowadzi³em ich z Francji wiele i o wiekszoœci wiem wszystko do dnia dzisiejszego. Mam kontakt z klientami którzy na bie¿¹co serwisuj¹ je u mnie. Samochody maj¹ rózne przebiegi. Od 50.000 do 300.00 i powiem Ci ¿e jakbym mia³ ¿yæ tylko i ich napraw to umar³bym z g³odu:) Warunkiem sukcesu jest zakup sprawdzonego auta z udokumentowanym przebiegiem i wypadkowoœci¹ a uwierz mi ¿e dla kogoœ kto siê zna na marce nic siê nie ukryje Ja generalnie polecam przy za³o¿eniu ¿e bedziesz kupowa³ na chlodno i bez emocji pozdrawiam Czarek |