![]() |
z niemieckiego na nasze - czyli tlumaczenia ks. serwisowej;)
cze¶æ,
Pewnie gdzie¶ jest w necie, mo¿e kto¶ ma linka.... albo napisze... potrzebuje sprawdzic ks. serwisowa jednego auta. z germanskiego na nasze. moze ktos poda jakies niemieckie slowka jakie w ks. serwisowej moge znalesc, - hamulce, klocki, tarcze, rozrzad, inne istotne;) ogolnie chodzi oto ¿e jak dostane ta ksiazke do reki, to bym wiedzial co tam sie w niej znajduje. pewnie troche zrozumiem, ale... wole miec to gdzies zapisane np w telefonie bym wiedzial co i jak na 100% -- Pozdrawiam, Bartek [SG] DresVAGEN golf III oklejony, zagazowany;) |
Re: z niemieckiego na nasze - czyli tlumaczenia ks. serwisowej;)
Dnia Sun, 17 Jan 2010 00:33:05 +0100, Bartek napisa³(a):
> cze¶æ, > > Pewnie gdzie¶ jest w necie, mo¿e kto¶ ma linka.... > albo napisze... > > potrzebuje sprawdzic ks. serwisowa jednego auta. > z germanskiego na nasze. Zadzwoñ do mnie jak ju¿ j± bedziesz mia³, bo mi sie pisaæ nie chce :P -- pozdrawiam, Adam F. & A3 TDI [SG][SWD] GG#4423822 |
Re: z niemieckiego na nasze - czyli tlumaczenia ks. serwisowej;)
U¿ytkownik "Adam Franik" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:a7ihmzanus82$.... > Dnia Sun, 17 Jan 2010 00:33:05 +0100, Bartek napisa³(a): > >> cze¶æ, >> >> Pewnie gdzie¶ jest w necie, mo¿e kto¶ ma linka.... >> albo napisze... >> >> potrzebuje sprawdzic ks. serwisowa jednego auta. >> z germanskiego na nasze. > > Zadzwoñ do mnie jak ju¿ j± bedziesz mia³, bo mi sie pisaæ nie chce :P zawsze mi na niemca wygladales:) dzieki, Bêdê pamiêta³;) -- Pozdrawiam, Bartek [SG] DresVAGEN golf III oklejony, zagazowany;) |