![]() |
Nawigacja 2 DIN
Czy ktos mo¿e poleciæ jaki¶ konkretny model nawigacji takiej do zabudowania,
w miejscu firmowego radia 2 DIN? Z radiem, GPS'em, mo¿liwo¶ci± podpiêcia kamery cofania, wyj¶ciem na suba (to znaczy do wzmacniacza) z DVD, divx (czyli USB, SD) aux, wyj¶ciem na monitor zewnêtrzny i, co najwazniejsze - z twardym dyskiem, rzêdu 80 GB lub wiêcej. Czyli carPC, ale zintegrowane, 7 cali, z windowsem na pok³adzie. Co¶, co dzia³a, nie podnosi sie przez 20 minut i pozwala dogrywaæ w³asny soft. -- Yogi(n) |
Re: Nawigacja 2 DIN
U¿ytkownik "Yogi(n)" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:hia8bl$bbg$.neostrada.pl... > Czy ktos mo¿e poleciæ jaki¶ konkretny model nawigacji takiej do > zabudowania, w miejscu firmowego radia 2 DIN? Z radiem, GPS'em, > mo¿liwo¶ci± podpiêcia kamery cofania, wyj¶ciem na suba (to znaczy do > wzmacniacza) z DVD, divx (czyli USB, SD) aux, wyj¶ciem na monitor > zewnêtrzny i, co najwazniejsze - z twardym dyskiem, rzêdu 80 GB lub > wiêcej. Czyli carPC, ale zintegrowane, 7 cali, z windowsem na pok³adzie. > Co¶, co dzia³a, nie podnosi sie przez 20 minut i pozwala dogrywaæ w³asny > soft. > > Mi siê podobaj± te V&S obczaj na allegro |
U¿ytkownik "qba" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:hic37h$2rv$.atman.pl... > > Mi siê podobaj± te V&S obczaj na allegro Ale nie maj± hdd ;-) Ciekaw jestem czy sa takie co maj± ;-( A jak toto gra? Uzbieram, zapodam jaki¶ zestaw odseparowany, wzmak i wyg³uszenie, (suba z dedykowanym wzmakiem ju¿ mam, ale z radiem fabrycznym) - czy toto zagra lepiej od zestawu fabrycznego? -- Yogi(n) |
Dnia Sun, 10 Jan 2010 23:13:08 +0100, Yogi(n) napisa³(a):
> Uzbieram, zapodam jaki¶ zestaw odseparowany, wzmak i wyg³uszenie, (suba z > dedykowanym wzmakiem I bêdziesz to zapodawa³ do a³di w tedeiku? -- Pozdrowienia, Waldek Godel awago.maupa.orangegsm.info | Chinski inzynier popelnil samobojstwo po zagubieniu jedenego z 16 szt. nowego iPhone'a. Zainspirowalo to Apple do kampanii promocyjnej "zyc bez niego nie mozesz" |
U¿ytkownik "Waldek Godel" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:8oqozm1bc0uu$.... > Dnia Sun, 10 Jan 2010 23:13:08 +0100, Yogi(n) napisa³(a): > >> Uzbieram, zapodam jaki¶ zestaw odseparowany, wzmak i wyg³uszenie, (suba z >> dedykowanym wzmakiem > > I bêdziesz to zapodawa³ do a³di w tedeiku? O fuj, a kto Ci powiedzia³, ¿e mam niemieckie auto i to jeszcze w dislu? Uchowaj Bo¿e... -- Yogi(n) |
Dnia Mon, 11 Jan 2010 00:02:01 +0100, Yogi(n) napisa³(a):
>>> Uzbieram, zapodam jaki¶ zestaw odseparowany, wzmak i wyg³uszenie, (suba z >>> dedykowanym wzmakiem >> >> I bêdziesz to zapodawa³ do a³di w tedeiku? > > O fuj, a kto Ci powiedzia³, ¿e mam niemieckie auto i to jeszcze w dislu? > Uchowaj Bo¿e... dresiarski zasób s³ów w wypowiedzi -- Pozdrowienia, Waldek Godel awago.maupa.orangegsm.info | Chinski inzynier popelnil samobojstwo po zagubieniu jedenego z 16 szt. nowego iPhone'a. Zainspirowalo to Apple do kampanii promocyjnej "zyc bez niego nie mozesz" |
news:... > Dnia Mon, 11 Jan 2010 00:02:01 +0100, Yogi(n) napisa³(a): > >>>> Uzbieram, zapodam jaki¶ zestaw odseparowany, wzmak i wyg³uszenie, (suba >>>> z >>>> dedykowanym wzmakiem >>> >>> I bêdziesz to zapodawa³ do a³di w tedeiku? >> >> O fuj, a kto Ci powiedzia³, ¿e mam niemieckie auto i to jeszcze w dislu? >> Uchowaj Bo¿e... > > dresiarski zasób s³ów w wypowiedzi £a³, no to rzeczywi¶cie b³ysn±³e¶. Masz mo¿e co¶ ciekawego do powiedzenia w zwi±zku z tematem w±tku, czy tak po prostu pitolisz, bo znów nie da³a? -- Yogi(n) |
Dnia Mon, 11 Jan 2010 00:21:44 +0100, Yogi(n) napisa³(a):
> £a³, no to rzeczywi¶cie b³ysn±³e¶. Masz mo¿e co¶ ciekawego do powiedzenia w > zwi±zku z tematem w±tku, czy tak po prostu pitolisz, bo znów nie da³a? Mam, ale obawiam siê, ¿e nie zrozumiesz, ja do szko³y chodzi³em jeszcze przed Giertychem. -- Pozdrowienia, Waldek Godel awago.maupa.orangegsm.info | Chinski inzynier popelnil samobojstwo po zagubieniu jedenego z 16 szt. nowego iPhone'a. Zainspirowalo to Apple do kampanii promocyjnej "zyc bez niego nie mozesz" |
news:... > Dnia Mon, 11 Jan 2010 00:21:44 +0100, Yogi(n) napisa³(a): > >> £a³, no to rzeczywi¶cie b³ysn±³e¶. Masz mo¿e co¶ ciekawego do powiedzenia >> w >> zwi±zku z tematem w±tku, czy tak po prostu pitolisz, bo znów nie da³a? > > Mam, ale obawiam siê, ¿e nie zrozumiesz, ja do szko³y chodzi³em jeszcze > przed Giertychem. Ale ja sie nie obawiam - nawet jesli nie zrozumiem, to ¿adna strata, naprawdê. Mówiê oczywi¶cie o ewentualnej stracie ze swojego punktu widzenia. A do szko³y chodzi³em za Gierka - ale przynajmnjiej skutecznie. -- Yogi(n) |
Dnia Mon, 11 Jan 2010 09:00:12 +0100, Yogi(n) napisa³(a):
> Ale ja sie nie obawiam - nawet jesli nie zrozumiem, to ¿adna strata, > naprawdê. Mówiê oczywi¶cie o ewentualnej stracie ze swojego punktu widzenia. > A do szko³y chodzi³em za Gierka - ale przynajmnjiej skutecznie. Nie k³am, wtedy siê g³o¶niki podpina³o do wzmacniacza. -- Pozdrowienia, Waldek Godel awago.maupa.orangegsm.info | Chinski inzynier popelnil samobojstwo po zagubieniu jedenego z 16 szt. nowego iPhone'a. Zainspirowalo to Apple do kampanii promocyjnej "zyc bez niego nie mozesz" |