![]() |
co to jest? i jak to zamontowaæ w Hornecie?
Mam ten kuferek jak na zdjêciu i do tego jeszcze boczne sakwy, wszystko z
gumkami zakoñczonymi haczykami, sakwy wiem chyba jak montowaæ ale ten niby kuferek to nie wiem , czy to jest na zbiornik z paliwem czy nie bo ju¿ nie wiem. Dosta³em sakwy wraz z tym kuferkiem razem z moto i z tego co wiem, babeczka która je¼dzi³a moto(Hornet) u¿ywa³a zarówno tych sakiew jak i tego kuferka. Czy kto¶ mi mo¿e wyjasniæ jak to siê przyczepia? w kuferku tym pod spodem s± przeci±gniête 2 takie gumki na krzy¿ i z obudwu stron na zakoñczeniach tych gumek sa haczyki pozatym materia³owe "flapki" która mo¿na rozczapi¿yæ na boki , na ka¿dej z nich po 2 plastikowe oczka, obydwie te flapki mo¿na spi±æ ze sob± na plastkikowy wsuw tak jak pasek przy ka¿dej torbie. link do zdjêcia: http://zapodaj.net/82f6d72c6276.jpg.html Pozdrawiam Artur |
Re: co to jest? i jak to zamontowaæ w Hornecie?
"R2" <> writes:
> Mam ten kuferek jak na zdjêciu i do tego jeszcze boczne sakwy, > wszystko z gumkami zakoñczonymi haczykami, > sakwy wiem chyba jak montowaæ ale ten niby kuferek to nie wiem , czy > to jest na zbiornik z paliwem czy nie bo ju¿ nie wiem. Dosta³em sakwy > wraz z tym kuferkiem razem z moto i z tego co wiem, babeczka która > je¼dzi³a moto(Hornet) u¿ywa³a zarówno tych sakiew jak i tego kuferka. > Czy kto¶ mi mo¿e wyjasniæ jak to siê przyczepia? w kuferku tym pod > spodem s± przeci±gniête 2 takie gumki na krzy¿ i z obudwu stron na > zakoñczeniach tych gumek sa haczyki pozatym materia³owe "flapki" która > mo¿na rozczapi¿yæ na boki , na ka¿dej z nich po 2 plastikowe oczka, > obydwie te flapki mo¿na spi±æ ze sob± na plastkikowy wsuw tak jak > pasek przy ka¿dej torbie. Na moje to jest tankbag, bez magnesów, na haczyki a. -- =alx | crypto 0x46399138 | GSF400 | alex.blip.pl | nie mam czasu na hedonizm |
R2 <> napisa³(a):
> Mam ten kuferek jak na zdjêciu i do tego jeszcze boczne sakwy, wszystko z > gumkami zakoñczonymi haczykami, > sakwy wiem chyba jak montowaæ ale ten niby kuferek to nie wiem , czy to jest >(...) a jak bys tak pokombinowal z google? wpisz givi voyager bag i zamocuj na siedzeniu pasazera, da sie pod siedzeniem te gumki, a potem o te kolka i da rade ;-) powodzenia asterix ex Hornet ;-) -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
"Przemys³aw Budnicki" wrote > a jak bys tak pokombinowal z google? > wpisz givi voyager bag > i zamocuj na siedzeniu pasazera, da sie pod siedzeniem te gumki, a potem o > te > kolka i da rade ;-) > Dziêki :) Pozdro Artur |
"Przemys³aw Budnicki" <> wrote in message news:hvrfro$d3s$... > R2 <> napisa³(a): > >> Mam ten kuferek jak na zdjêciu i do tego jeszcze boczne sakwy, wszystko z >> gumkami zakoñczonymi haczykami, >> sakwy wiem chyba jak montowaæ ale ten niby kuferek to nie wiem , czy to >> jest >>(...) > a jak bys tak pokombinowal z google? > wpisz givi voyager bag > i zamocuj na siedzeniu pasazera, da sie pod siedzeniem te gumki, a potem o > te > kolka i da rade ;-) > a ile mo¿na krzyczeæ za ca³y zestaw gdybym chcia³ to sprzedaæ tj ten tankbag i 2 boczne kufry tekstylne Givi Voyager? Pzdr Artur |
U¿ytkownik "R2" ma g³os niczym Farinelli:
> a ile mo¿na krzyczeæ za ca³y zestaw gdybym chcia³ to sprzedaæ ? O ile siê nie mylê, to na allegro standardowo 7dni, a za dodatkow± dop³at± 14. Zdroofka Johnny |
"johnny" <> wrote in message news:4cb1a67b$0$20991$.. . > U¿ytkownik "R2" ma g³os niczym Farinelli: > >> a ile mo¿na krzyczeæ za ca³y zestaw gdybym chcia³ to sprzedaæ ? > > > O ile siê nie mylê, to na allegro standardowo 7dni, a za dodatkow± dop³at± > 14. No tak chyba zrobie, > > Zdroofka Johnny ano zdroofka |