![]() |
wroc³aw kawasaki jazda testowa 26-27.04
zapraszam na jazdy testowe versys,z100,vn900cl,z750,zx-10r 2010,
|
Re: wroc³aw kawasaki jazda testowa 26-27.04
<>
U¿ytkownik "2wroc" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:hqpqu7$bic$.atman.pl... > zapraszam na jazdy testowe versys,z100,vn900cl,z750,zx-10r 2010, > |
2wroc pisze:
> zapraszam na jazdy testowe versys,z100,vn900cl,z750,zx-10r 2010, > > Czyli GTR nadal nieposk³adany? Ju¿ do Lublina nie dojecha³. Ale za to du¿y zygzak dojecha³:) Cud, miód i orzeszki tylko przód jakos na miêkko poustawiany mia³... -- Qlfon, Lublin - w koñcu:) |
On 22 Kwi, 18:23, Qlfon <> wrote:
> > Czyli GTR nadal nieposk adany? Ju do Lublina nie dojecha . Ale za to > du y zygzak dojecha :) Cud, mi d i orzeszki tylko prz d jakos na mi kko > poustawiany mia ... > GTR by³ chwilê w Wawie, popsuli go i znowu pojecha³... Te¿ czekam. -- Artur ZZR 1200 |
On 22 Kwi, 18:23, Qlfon <> wrote:
> Ale za to > du¿y zygzak dojecha³:) Cud, miód i orzeszki tylko przód jakos na miêkko > poustawiany mia³... Zygzak pojechal do Lubleu bezposrednio spod mojego tylka :). Jakos nie stwierdzilem zeby byl mientki z przodu. Chyba, ze palowales po torze :) pzdr, dr 14/525 |
doktorski pisze:
> On 22 Kwi, 18:23, Qlfon <> wrote: > >> Ale za to >> du¿y zygzak dojecha³:) Cud, miód i orzeszki tylko przód jakos na miêkko >> poustawiany mia³... > Zygzak pojechal do Lubleu bezposrednio spod mojego tylka :). Jakos nie > stwierdzilem zeby byl mientki z przodu. Chyba, ze palowales po > torze :) No to znamy sie juz "osobiscie" przez siodlo zygzaka:) Na tor nas nie wpuscili bo oficjalnie to nie bylo jazd bo zaloba. Mialem wrazenie na szybkich przelozeniach w zakretach przy troche neirownej nawierzchni ze przod sie robi taki malokontaktowy - w sensie tracilem czucie tego co sie dzieje z przodem. No i raz mi dobil na miescie. Byc moze koles z lubelskiego salonu cos pokrecil na trase i pozniej nie przywrocil nastaw oryginalnych. Ale swoj± drog± moto zajefajne. tylko ten przód taki jaki¶ jak Mikrobi. Muszê kiedy¶ jeszcze Hayk± polataæ... -- Qlfon, Lublin - w koñcu:) |
On 23 Kwi, 12:01, Qlfon <> wrote:
> Mialem wrazenie na > szybkich przelozeniach w zakretach przy troche neirownej nawierzchni ze > przod sie robi taki malokontaktowy - w sensie tracilem czucie tego co > sie dzieje z przodem. Nie zauwazylem takiego problemu. > Muszê kiedy¶ jeszcze Hayk± polataæ... A nie bedziesz sie wstydzil na miasto wyjechac? :P pzdr, dr 14/525 |
Re: wrocław kawasaki jazda testowa 26-27.04
On 2010-04-23, doktorski <> wrote:
> >> Muszę kiedyś jeszcze Hayką polatać... > A nie bedziesz sie wstydzil na miasto wyjechac? :P > Czytalem na preclu ze ZZR 1400 jest tak samo brzydki jak 1200 takze lepiej tu o gustach nie dyskutowac ;-) -- Artur ZZR 1200 |
U¿ytkownik "Qlfon" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:4bd16fde$.net.pl... > oryginalnych. Ale swoj± drog± moto zajefajne. tylko ten przód taki > jaki¶ jak Mikrobi. Muszê kiedy¶ jeszcze Hayk± polataæ... Przód jak mikrobi to zajebisty plus tego motocykla. Zajebistym minusem jest jego wykonanie - w rocznym [przyznajê angielskim ca³osezonowym] poje¼dzie ruda zaraza a¿ k³u³a w oczy. -- Jasio vx etz Jesli widziales katalog raz, sprobuj raz jeszcze. FAQ: |
On 23 Kwi, 19:57, "Jasio" <> wrote:
> Zajebistym minusem jest jego wykonanie - w rocznym [przyznajê > angielskim ca³osezonowym] poje¼dzie ruda zaraza a¿ k³u³a w oczy.. Ten testowy pod kanapa, na zbiorniku mial zacieki rdzy jak 10-letni fiat. A to jest 08. Moj 06 ma ledwo slady rudej w tym miejscu. Widac sposob traktowania dryndy ma duzy wplyw. Inna rzecz, ze 7-letnia fujara nie miala ani sladu rdzy na sobie... pzdr, dr 14/525 |