![]() |
poznan - pro¶ba
mam do obejrzenia sprzeta w Poznaniu, bedzie mia³ ktos chwilke zeby
zerkn±c czy warto jechac? PEES: Zdanie Grzybola na ten temat znam, dziekuje z góry. -- Arni Toruñ '84 Honda CB 650 SC "Jaszczomb" '91 Volvo 940 D24TIC + '88 Burstner 420 '91 Honda Prelude 2,0 EX piêkniejszej po³owy '01 Chrysler PT Cruiser 2,4l automat |
Re: poznan - pro¶ba
U¿ytkownik "Arni" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:hphu7a$q36$... > mam do obejrzenia sprzeta w Poznaniu, bedzie mia³ ktos chwilke zeby > zerkn±c czy warto jechac? > PEES: Zdanie Grzybola na ten temat znam, dziekuje z góry. Cholera, ju¿ mia³em pisaæ, ¿e : to ja! to ja! pojadê. A tak mnie uci±³e¶ na koñcu:-) -- Grzybol |
Arni pisze:
Hej > mam do obejrzenia sprzeta w Poznaniu, bedzie mia³ ktos chwilke zeby > zerkn±c czy warto jechac? > > PEES: Zdanie Grzybola na ten temat znam, dziekuje z góry. A co konkretnie i gdzie trzeba sprawdziæ? I jaki termin bo z czasem u mnie s³abo. A ten Grzybol to z Poznania? A fuj ;P -- Pozdro Kryhu FJR |
Kryhu pisze:
> Arni pisze: > > Hej > >> mam do obejrzenia sprzeta w Poznaniu, bedzie mia³ ktos chwilke zeby >> zerkn±c czy warto jechac? > A co konkretnie i gdzie trzeba sprawdziæ? motur taki jeden ;) > I jaki termin bo z czasem u mnie s³abo. to zrobimy tak: najpierw wybiore sie pod ¦wiecie do takiego jednego handlarza Rezmermoto. Opinie ma nienajgorsze. I jak tam nic nie wyczesze to sie wtedy dopiero zg³osze zeby dupy nie zawracac niepotrzebnie. Czy Elta nadal ma dobre notowania? -- Arni Toruñ '84 Honda CB 650 SC "Jaszczomb" '91 Volvo 940 D24TIC + '88 Burstner 420 '91 Honda Prelude 2,0 EX piêkniejszej po³owy '01 Chrysler PT Cruiser 2,4l automat |
Arni pisze:
Hej > to zrobimy tak: najpierw wybiore sie pod ¦wiecie do takiego jednego > handlarza Rezmermoto. Opinie ma nienajgorsze. I jak tam nic nie wyczesze > to sie wtedy dopiero zg³osze zeby dupy nie zawracac niepotrzebnie. > Czy Elta nadal ma dobre notowania? Aktualnie nie wiem, kiedy¶ dobre ale jak to w handlu - bywa ró¿nie :) Swoj± FuJarê od nich w³a¶nie kupowa³em. -- Pozdro Kryhu FJR |