![]() |
dakar 2010
bardzo fany fotoraport:
Holek na zdjeciu #5. A. |
Re: dakar 2010
BOSKIE..!!
Erg GS500 Uzytkownik "AlF" <> napisal w wiadomosci news:... > bardzo fany fotoraport: > > > |
On 12 Sty, 06:41, AlF <> wrote:
> bardzo fany fotoraport: > > > > Holek na zdjeciu #5. co tam Holek... wyobraz sobie zjazd na moto zdj. # 12 -- texen |
W dniu 2010-01-12 06:41, AlF pisze:
> bardzo fany fotoraport: > > Kiedy my sie sie doczekamy takich foto relacji na polskich portalach... U nas jak zwykle po lebkach i malo profesjonalnie -- -- Pozdrawiam Michał V-R gg 9409047 ------------------------------------- żyje się raz, potem się tylko straszy ------------------------------------- |
On 12 Sty, 14:52, Texen <> wrote:
> > wyobraz sobie zjazd na moto zdj. # 12 aha! pewnie nie zauwazyles ze to zdjatko jest pod katem...? |
W dniu 2010-01-12 14:55, Michał V-R pisze:
> Kiedy my sie sie doczekamy takich foto relacji na polskich portalach... > U nas jak zwykle po lebkach i malo profesjonalnie Wtedy, kiedy doczekamy sie imprezy sledzonej przez caly swiat i idacych za tym pieniedzy. Tytus o tym w innym watku pisal... Poza tym: zrob swoja foto-relacje, a potem narzekaj... jak zwykle -- pozdr pj gsx1300r FAQ: |
>> Kiedy my sie sie doczekamy takich foto relacji na polskich portalach... >> U nas jak zwykle po lebkach i malo profesjonalnie > > Wtedy, kiedy doczekamy sie imprezy sledzonej przez caly swiat i idacych > za tym pieniedzy. Tytus o tym w innym watku pisal... > > Poza tym: zrob swoja foto-relacje, a potem narzekaj... jak zwykle > Najpierw to tam trzeba pojechac, zeby to zrobic, a u nas chyba dziennikarzy nie brakuje, a dakar to co niby jest? Inni jakos relacje potrafia zrobic -- -- Pozdrawiam Michał V-R gg 9409047 ------------------------------------- żyje się raz, potem się tylko straszy ------------------------------------- |
On 12 Sty, 16:19, Ditron <> wrote:
> > wyobraz sobie zjazd na moto zdj. # 12 > > aha! > pewnie nie zauwazyles ze to zdjatko jest pod katem...? pewnie nie do konca zwrocilem uwage... ale zaintrygowales mnie i przekrecilem fotke o -40 st. dopasowalem horyzont do poziomu smiglowca i wrzucilem tu: http://img40.imageshack.us/img40/909...tated40deg.jpg czy teraz juz jest lajtowo do zjazdu? dla mnie efekt niewiele sie zmienil. dalej jest czad! btw, podpisujemy sie! -- texen |
Texen pisze:
> ale zaintrygowales mnie i przekrecilem fotke o -40 st. > dopasowalem horyzont do poziomu smiglowca i wrzucilem tu: > http://img40.imageshack.us/img40/909...tated40deg.jpg > czy teraz juz jest lajtowo do zjazdu? dla mnie efekt niewiele sie > zmienil. > dalej jest czad! Tak niezły zjazd ... ... tym bardziej, że motocyklem z takiej "górki" i w tak piaszczystym terenie nie zjeżdża się z nogą na heblu tylko z otwartą przepustnicą i wcale się przy takim zjeździe za mocno nie rozpędzi maszyny wbrew pozorom. -- pozdrawiam Marek crf250x |
Marek B pisze:
> Tak niezły zjazd ... > ... tym bardziej, że motocyklem z takiej "górki" i w tak piaszczystym > terenie nie zjeżdża się z nogą na heblu tylko z otwartą przepustnicą i > wcale się przy takim zjeździe za mocno nie rozpędzi maszyny wbrew pozorom. Nie wiem czy to o takiej górce mówił Przygoński, cytuję: "Pod sam koniec była wydma, która ma 800 metrów wysokości. Z niej zjechaliśmy na poziom morza. To był przyjemny zjazd z prędkością 100 km/h". KJ |