![]() |
Re: Dwupeda³y - Now± Arystokracj±? Wielkoduszno¶æ nie p...
>> ....ale warto zwróciæ uwagê na ten wpis znanego komentatora sceny
Ale jaja ! :) dobre, dobre po czê¶ci popieram: -drogi (nawierzchnia) mi odpowiada. -ilo¶c dróg nie. -chce wiêcej dróg nie scie¿ek. kropka. Od kiedy mnie prawie BMW3 (oczywi¶æie) nie rozjecha³o to rower sobie wrzuci³em do auta, i tam gdzie chce poje¼dziæ jade autem (1.7 tony, która 3 podskoczy ?) a potem wyci±gam rower :) pozdrawiam. -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
=?ISO-8859-2?Q?_Micha=B3?= <> napisa³(a):
> >> ....ale warto zwróciæ uwagê na ten wpis znanego komentatora sceny > > Ale jaja ! :) > dobre, dobre > > po czê¶ci popieram: > -drogi (nawierzchnia) mi odpowiada. > -ilo¶c dróg nie. > -chce wiêcej dróg nie scie¿ek. > > kropka. > > Od kiedy mnie prawie BMW3 (oczywi¶æie) nie rozjecha³o > to rower sobie wrzuci³em do auta, i tam gdzie chce poje¼dziæ > jade autem (1.7 tony, która 3 podskoczy ?) a potem wyci±gam rower :) > > > pozdrawiam. > no i siê na usenet.gazeta.pl co¶ popitoli³o... -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
=?ISO-8859-2?Q?_Micha=B3?= <> napisa³(a):
> >> ....ale warto zwróciæ uwagê na ten wpis znanego komentatora sceny > > Ale jaja ! :) > dobre, dobre > > po czê¶ci popieram: > -drogi (nawierzchnia) mi odpowiada. > -ilo¶c dróg nie. > -chce wiêcej dróg nie scie¿ek. > > kropka. > > Od kiedy mnie prawie BMW3 (oczywi¶æie) nie rozjecha³o > to rower sobie wrzuci³em do auta, i tam gdzie chce poje¼dziæ > jade autem (1.7 tony, która 3 podskoczy ?) a potem wyci±gam rower :) > > > pozdrawiam. > no i siê na usenet.gazeta.pl co¶ popitoli³o... -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |