![]() |
Wawa - gdzie naprawa wgnieceñ ?
witam
podpowiedzcie gdzie w Wawie podjechaæ ¿eby wyci±gneli bez lakierowania wgniecenie na drzwiach? Uszkodzenia lakieru nie ma wiêc dla dobrego fachowca to 15 minut roboty plus godzinê na rozebranie drzwi :))) W moim mie¶cie po gradzie do dzisiaj klepi± i wyci±gaj± setki aut uszkodzonych ale jechaæ 250 km bez sensu. pzdr GL |
Re: Wawa - gdzie naprawa wgnieceñ ?
U¿ytkownik "glang" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:hfih0s$2p4$.neostrada.pl... > wgniecenie na drzwiach? Uszkodzenia lakieru nie ma wiêc dla dobrego > fachowca to 15 minut roboty plus godzinê na rozebranie drzwi :))) Nic nie trzeba rozbieraæ. Z odpowiednim sprzêtem do "po gradobiciu" oczywi¶cie. Pzdr JKK |
J_K_K pisze:
> Nic nie trzeba rozbieraæ. > Z odpowiednim sprzêtem do "po gradobiciu" oczywi¶cie. Masz jaki¶ namiar we Wroc³awiu? Bo akurat mam auto po gradobiciu :) -- radar |
J_K_K pisze:
> Nic nie trzeba rozbieraæ. > Z odpowiednim sprzêtem do "po gradobiciu" oczywi¶cie. Masz jaki¶ namiar we Wroc³awiu? Bo akurat mam auto po gradobiciu :) -- radar |
radar pisze:
> Masz jaki¶ namiar we Wroc³awiu? Bo akurat mam auto po gradobiciu :) Go¶æ jest z Barda, ale mówi³ mi przez telefon, ¿e kilka razy w tygodniu bywa we Wroc³awiu, wyci±gniêcie jednego wgniecenia to koszt rzêdu kilkudziesiêciu z³otych, przy wiêkszych ilo¶ciach mo¿e da siê wytargowaæ zni¿kê. Ja przymierzam siê do wyci±gniêcia jednego drobnego wgniecenia na tylnym b³otniku. T. |
radar pisze:
> Masz jaki¶ namiar we Wroc³awiu? Bo akurat mam auto po gradobiciu :) Go¶æ jest z Barda, ale mówi³ mi przez telefon, ¿e kilka razy w tygodniu bywa we Wroc³awiu, wyci±gniêcie jednego wgniecenia to koszt rzêdu kilkudziesiêciu z³otych, przy wiêkszych ilo¶ciach mo¿e da siê wytargowaæ zni¿kê. Ja przymierzam siê do wyci±gniêcia jednego drobnego wgniecenia na tylnym b³otniku. T. |
U¿ytkownik "radar" <_sara_@_post_._pl_> napisa³ w wiadomo¶ci news:hfinpm$fir$.pl... > J_K_K pisze: >> Nic nie trzeba rozbieraæ. >> Z odpowiednim sprzêtem do "po gradobiciu" oczywi¶cie. > > Masz jaki¶ namiar we Wroc³awiu? Bo akurat mam auto po gradobiciu :) > Osobi¶cie mia³em kontakt z magikiem tylko w B-B. Pzdr JKK |
np:
|
np:
|