![]() |
Jakiej firmy klucze?
Witam
Chcia³bym kupiæ sobie jaki¶ zestaw kluczy (walizka) tak za ok. 100-150 PLN. Tylko jakiej firmy wybraæ, aby nie ³ama³y siê i nie mieli³y przy byle ¶rubce? Chcê klucze do spradycznych napraw, wystarczy dobra jako¶æ za rozs±dn± cenê, nie interesuj± mnie np. LUX'y po 30 PLN/szt. --=olo=-- |
Re: Jakiej firmy klucze?
Zobacz na allegro. Dwa lata temu kupilem tam duzy zestaw kluczy
nasadowych ze stali chromowo-wandowej, w takiej zielonej walizce (dwie grzechotki, przedluzki, mase nasadek + duzy zestaw bitow). Dodatkowo wszystkie nasadki sa specjalnie wyprofilowane do odkcerania juz zniszczonych nakretek. Zestaw sciagany chyba z niemcowni. Dalem w tedy cos kolo 200zl. Ogolnie jestem zadowolony i polecam. |
Uzytkownik <> napisal w wiadomosci news:... > Zobacz na allegro. Dwa lata temu kupilem tam duzy zestaw kluczy > nasadowych ze stali chromowo-wandowej, w takiej zielonej walizce (dwie > grzechotki, przedluzki, mase nasadek + duzy zestaw bitow). Dodatkowo > wszystkie nasadki sa specjalnie wyprofilowane do odkcerania juz > zniszczonych nakretek. Zestaw sciagany chyba z niemcowni. Dalem w tedy > cos kolo 200zl. Ogolnie jestem zadowolony i polecam. OK tylko, ze chcialbym miec tez plaskie i oczkowe:-) --=olo=-- |
> Chcia³bym kupiæ sobie jaki¶ zestaw kluczy (walizka) tak za ok. 100-150
> PLN. > Tylko jakiej firmy wybraæ, aby nie ³ama³y siê i nie mieli³y przy byle > ¶rubce? Chcê klucze do spradycznych napraw, wystarczy dobra jako¶æ za > rozs±dn± cenê, nie interesuj± mnie np. LUX'y po 30 PLN/szt. > 3 lata u¿ywam grzechotki i nasadek Honiton - jest ¶wietnie, ¿adnych przygód. Klucze p³asko-oczkowe mam te¿ Cr-V firmy Dedra - nie poleg³ jeszcze ani jeden :-) -- Pozdrawia Elwis E34 525tds touring cosmosschwarz shadowline "Big Black Beauty" |
--=olo=-- wrote:
> Witam > Chcia³bym kupiæ sobie jaki¶ zestaw kluczy (walizka) tak za ok. 100-150 PLN. > Tylko jakiej firmy wybraæ, aby nie ³ama³y siê i nie mieli³y przy byle > ¶rubce? Chcê klucze do spradycznych napraw, wystarczy dobra jako¶æ za > rozs±dn± cenê, nie interesuj± mnie np. LUX'y po 30 PLN/szt. Za taka cene nie kupisz zadnego dobrego zestawu, a nawet zadnego sredniego. Jak chcesz sie zmiescic w tej cenie to kup na sztuki te klucze/nasadki ktore beda uzywane. Czyli rozmiary 8,10,12,13,14,17,19 (plasko-oczkowe i nasadki + przedluzka). Zamiast grzechotki mozesz kupic pokretlo typu T aby zmiejszyc koszty.. Zamiast wkretakow - dobre bity + wkretak do nich. Moze w 150 sie zmiescisz. S. |