![]() |
Re: gdzie mo¿na wypolerowaæ felgi ??
U¿ytkownik "goman" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:... znacie mo¿e kogo¶ pewnego i "niedrogiego" kto by siê podj±³ robótki w mojej VFR-ce ?? My robimy, ale tylko ranty + lakier, ca³ych siê nie podejmujê, jakby co zapraszam na prv, pozdr. Arek custompainting.pl |
gdzie mo¿na wypolerowaæ felgi ??
znacie mo¿e kogo¶ pewnego i "niedrogiego" kto by siê podj±³ robótki w
mojej VFR-ce ?? -- goman VFR800 |
U¿ytkownik "maverik" napisa³ w wiadomo¶ci
news:hbcsqn$d8e$.neostrada.pl... > > U¿ytkownik "goman" <> napisa³ w wiadomo¶ci > news:... > znacie mo¿e kogo¶ pewnego i "niedrogiego" kto by siê podj±³ robótki > w > mojej VFR-ce ?? > > My robimy, ale tylko ranty + lakier, ca³ych siê nie podejmujê, jakby > co zapraszam na prv, > Podró¿e w czasie te¿ oferujecie, widzê. -- Jasio vx etz Jesli wyszlo Ci raz, sprobuj raz jeszcze. FAQ: |
U¿ytkownik "Jasio" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:hbdfqk$8b5 > Podró¿e w czasie te¿ oferujecie, widzê. Pe³na oferta, loty miêdzygalaktyczne, przenoszenie w inne miejsce.. a powa¿nie to muszê co¶ zrobiæ z pc, zmienia sam datê i nie znam przyczyny, pewien kto¶ powiedzia³ ¿e mo¿e to byæ bateria na p³ycie.. inne mo¿liwo¶ci wyczerpa³em tak czy inaczej, polerujemy felgi, malujemy w kosmiczne wzory, szczegó³y na prv pozdr. |
Sun, 18 Oct 2009 00:53:13 +0100, *maverik* napisa³(a):
> muszê co¶ zrobiæ z pc, zmienia sam datê i nie znam przyczyny, > pewien kto¶ powiedzia³ ¿e mo¿e to byæ bateria na p³ycie.. Wymieñ bateryjkê (na p³ycie g³ównej, 'zegarkowa') podtrzymuj±c± ustawienia BIOS`u (podejrzewam, ¿e od³±czasz fizycznie jednostkê od pr±du) i problemy znikn±. -- Pozdrawiam Sebastian S. |
U¿ytkownik "goman" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:... dobra o bateryjkach co¶ siê ju¿ dowiedzia³em mo¿e cos o fegach teraz? zna kto¶ t± firme? zaproponowal cene 100 z³ za ko³o strasznie tanio w Poznaniu chc± 350 na bazie lakieru Red Candy House of Kolor, tak wychodz± u mnie pozdr. |
>> muszê co¶ zrobiæ z pc, zmienia sam datê i nie znam przyczyny, >> pewien kto¶ powiedzia³ ¿e mo¿e to byæ bateria na p³ycie.. > > Wymieñ bateryjkê (na p³ycie g³ównej, 'zegarkowa') podtrzymuj±c± > ustawienia BIOS`u (podejrzewam, ¿e od³±czasz fizycznie jednostkê od > pr±du) i problemy znikn±. ta bateria to cr 2025 chociaz ja polecam cr 2032 pozdro |
dobra o bateryjkach co¶ siê ju¿ dowiedzia³em mo¿e cos o fegach teraz?
zna kto¶ t± firme? zaproponowal cene 100 z³ za ko³o strasznie tanio w Poznaniu chc± 350 -- goman VFR800 |