![]() |
jakie autko za ok 3-5tys :)
Sporo ostatnio takich tematów to i ja napisze. Mo¿e nied³ugo bêdê musia³
kupic drugie super tanie autko. Chcia³bym ¿eby nie by³ to zabytek i jako tako wozi³ lokalnie dupê do pracy. W tym momencie jako pomys³y mam Felicie, Nexie i Espero. Wszystkie ok 97r. Ewentualnie kurduple wielko¶ci CC ale wola³bym nie :) Jakie¶ inne pomys³y? PS: Sierra, wiem. Ale wola³bym co¶ m³odszego ;) -- Pozdr Scyzoryk Almera n16 |
Re: jakie autko za ok 3-5tys :)
punto 1:)
bez problemu zmiescisz sie w budzecie:) |
punto 1:)
bez problemu zmiescisz sie w budzecie:) |
Scyzoryk pisze:
> Sporo ostatnio takich tematów to i ja napisze. Mo¿e nied³ugo bêdê musia³ > kupic drugie super tanie autko. Chcia³bym ¿eby nie by³ to zabytek i jako > tako wozi³ lokalnie dupê do pracy. W tym momencie jako pomys³y mam Felicie, > Nexie i Espero. Wszystkie ok 97r. Ewentualnie kurduple wielko¶ci CC ale > wola³bym nie :) > > Jakie¶ inne pomys³y? > Laguny w sensownym stanie za to nie kupisz. A szkoda. Prêdzej Safrane by siê trafi³o. :) Z francuskich: mo¿e Pug 405 albo 306? > PS: Sierra, wiem. Ale wola³bym co¶ m³odszego ;) W tej kategorii finansowej wiekiem siê nie je¼dzi. Daj sobie odrobinê luzu i poszukaj ¦cierki. Potrafi daæ nieco frajdy. :) -- Marcin "Kenickie" Mydlak [WRC] GG:291246/skype:kenickie_PL | "Motocykl czy samochód powinien byæ jak kobieta - ³adny, znaj±cy umiar z mi³ym g³osem. Ale zawsze znajdzie siê kto¶ kto woli wredn±, wrzeszcz±c± i w¶ciekle umalowan± kurwê." |
Scyzoryk pisze:
> Sporo ostatnio takich tematów to i ja napisze. Mo¿e nied³ugo bêdê musia³ > kupic drugie super tanie autko. Chcia³bym ¿eby nie by³ to zabytek i jako > tako wozi³ lokalnie dupê do pracy. W tym momencie jako pomys³y mam Felicie, > Nexie i Espero. Wszystkie ok 97r. Ewentualnie kurduple wielko¶ci CC ale > wola³bym nie :) > > Jakie¶ inne pomys³y? > Laguny w sensownym stanie za to nie kupisz. A szkoda. Prêdzej Safrane by siê trafi³o. :) Z francuskich: mo¿e Pug 405 albo 306? > PS: Sierra, wiem. Ale wola³bym co¶ m³odszego ;) W tej kategorii finansowej wiekiem siê nie je¼dzi. Daj sobie odrobinê luzu i poszukaj ¦cierki. Potrafi daæ nieco frajdy. :) -- Marcin "Kenickie" Mydlak [WRC] GG:291246/skype:kenickie_PL | "Motocykl czy samochód powinien byæ jak kobieta - ³adny, znaj±cy umiar z mi³ym g³osem. Ale zawsze znajdzie siê kto¶ kto woli wredn±, wrzeszcz±c± i w¶ciekle umalowan± kurwê." |
U¿ytkownik "Scyzoryk" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:hag6mk$cqk$... > Sporo ostatnio takich tematów to i ja napisze. Mo¿e nied³ugo bêdê musia³ > kupic drugie super tanie autko. Chcia³bym ¿eby nie by³ to zabytek i jako > tako wozi³ lokalnie dupê do pracy. W tym momencie jako pomys³y mam > Felicie, Nexie i Espero. Wszystkie ok 97r. Ewentualnie kurduple wielko¶ci > CC ale wola³bym nie :) > > Jakie¶ inne pomys³y? > > PS: Sierra, wiem. Ale wola³bym co¶ m³odszego ;) > > Micra 1.0 benzyna. Kriso |
U¿ytkownik "Scyzoryk" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:hag6mk$cqk$... > Sporo ostatnio takich tematów to i ja napisze. Mo¿e nied³ugo bêdê musia³ > kupic drugie super tanie autko. Chcia³bym ¿eby nie by³ to zabytek i jako > tako wozi³ lokalnie dupê do pracy. W tym momencie jako pomys³y mam > Felicie, Nexie i Espero. Wszystkie ok 97r. Ewentualnie kurduple wielko¶ci > CC ale wola³bym nie :) > > Jakie¶ inne pomys³y? > > PS: Sierra, wiem. Ale wola³bym co¶ m³odszego ;) > > Micra 1.0 benzyna. Kriso |
Dnia Tue, 6 Oct 2009 21:43:45 +0200, Scyzoryk napisa³(a):
> PS: Sierra, wiem. Ale wola³bym co¶ m³odszego ;) ¯eby miec wiêcej problemów i dro¿sz± eksploatacjê??? -- ___________ (R) /_ _______ Adam 'Trzypion' P³aszczyca (+48 502) 122 688 ___/ /_ ___ ul. na Szaniec 23/70 31-560 Kraków (012) 378 31 98 _______/ /_ Wywo³ywanie slajdów ___________/ PMS++PJ+S*+++P+++M+++W--P+++X+++L+++B+M+++Z++T-WCB++ |
Dnia Tue, 6 Oct 2009 21:43:45 +0200, Scyzoryk napisa³(a):
> PS: Sierra, wiem. Ale wola³bym co¶ m³odszego ;) ¯eby miec wiêcej problemów i dro¿sz± eksploatacjê??? -- ___________ (R) /_ _______ Adam 'Trzypion' P³aszczyca (+48 502) 122 688 ___/ /_ ___ ul. na Szaniec 23/70 31-560 Kraków (012) 378 31 98 _______/ /_ Wywo³ywanie slajdów ___________/ PMS++PJ+S*+++P+++M+++W--P+++X+++L+++B+M+++Z++T-WCB++ |
Scyzoryk pisze:
> Sporo ostatnio takich tematów to i ja napisze. Mo¿e nied³ugo bêdê musia³ > kupic drugie super tanie autko. Chcia³bym ¿eby nie by³ to zabytek i jako > tako wozi³ lokalnie dupê do pracy. W tym momencie jako pomys³y mam Felicie, > Nexie i Espero. Wszystkie ok 97r. Ewentualnie kurduple wielko¶ci CC ale > wola³bym nie :) > > Jakie¶ inne pomys³y? > > PS: Sierra, wiem. Ale wola³bym co¶ m³odszego ;) > > je¼dzi³em felicj± 1.3 swojego czasu to by³a flota u mojego by³ego pracodawcy. Do dzi¶ jedna jeszcze je¼dzi cca 350 tys km :). Naprawy do¶æ tanie i czê¶ci równie¿ - najczê¶ciej pada³ regulator napiêcia ale to do¶æ tania usterka. Rdzewiej±ca tylna klapa, rdza w okolicy przedniej szyby to standard. Silnik pali³ jakie¶ 7-8 litrów, jako zaleta do szybko siê nagrzewa w zimie przez co extra wydajne ogrzewanie. Z braków to brak lewego podnó¿ka nie ma gdzie oprzeæ stopy, koszmarny jak na takie auto promieñ skrêtu, no i koszmarny plastik w ¶rodku. wiem wiem auta za 3 kafle nie kupuje siê dla wygl±du :). W polskich warunkach jest szansa na kupno od pierwszego w³a¶ciciela. widzia³em tak± ostatnio choæ ciut przekracza bud¿et bo 6.300 ale z silnikiem 1.6 + wspomagania wiêc taka lepsze wersja. -- Z pozdrowieniem marcin jan "Nienawidzê Twoich pogl±dów, ale dam siê zabiæ aby¶ móg³ je g³osiæ" |