![]() |
moto ze Szwajcarii/Francji
Tak siê z³o¿y³o, ¿e spêdzê jeszcze pó³ roku w Genewie.
Rozgl±dam siê za moto (bo dbaj±, bo liczników nie krêc±...), ale nikt nie jest w stanie powiedzieæ gdzie kupiæ u¿ywkê. Jest lokalny odpowiednik allegro - , ale ruch tam niezawielki (VFR800 - mój g³ówny typ - s± ze 3 w sumie). A interesuje mnie jaki¶ wygodny ¶cigacz/turystyk. Dziwne to trochê jest, bo motocykli je¼dzi tu bardzo du¿o. W zwi±zku z tym pytanie: ma kto¶ jakie¶ do¶wiadczenia z kupowaniem 2 kó³ek gdzie¶ w okolicach Genewy? Pozdrawiam, -- Fimek |
Re: moto ze Szwajcarii/Francji
fimek wrote:
> Tak siê z³o¿y³o, ¿e spêdzê jeszcze pó³ roku w Genewie. > Rozgl±dam siê za moto (bo dbaj±, bo liczników nie krêc±...), > ale nikt nie jest w stanie powiedzieæ gdzie kupiæ u¿ywkê. > Jest lokalny odpowiednik allegro - , ale ruch tam > niezawielki (VFR800 - mój g³ówny typ - s± ze 3 w sumie). > A interesuje mnie jaki¶ wygodny ¶cigacz/turystyk. > Dziwne to trochê jest, bo motocykli je¼dzi tu bardzo du¿o. > > W zwi±zku z tym pytanie: ma kto¶ jakie¶ do¶wiadczenia z > kupowaniem 2 kó³ek gdzie¶ w okolicach Genewy? Z tego co wiem, to Szwajcarzy kó³kami (czterema czy dwoma) handluj± g³ównie przez VFR800 jest w tej chwili 19... -- Pozdro Massai |
Re: moto ze Szwajcarii/Francji
Dnia 29-09-2009 o 14:33:17 Massai <> napisa³(a):
> Z tego co wiem, to Szwajcarzy kó³kami (czterema czy dwoma) handluj± > g³ównie przez > > VFR800 jest w tej chwili 19... > O widzisz :) I punkty sprzeda¿y motocykli w Genewie od razu znalaz³em dziêki tej stronie. Dziêki, -- Fimek |