![]() |
Audi?
Witam Grupê.
Przypadkiem znalaz³em co¶ ciekawego - Rolls Royce, Jaguar, kiedy¶ nawet Czajka... ale Audi? Nie wiem o czym¶ czy to po prostu fake? |
Re: Audi?
>Przypadkiem znalaz³em co¶ ciekawego - Rolls Royce, Jaguar, kiedy¶
>nawet Czajka... ale Audi? Nie wiem o czym¶ czy to po prostu fake? > kto¶ mia³ fantazjê i sobie zrobi³, dzisiaj nie widzê problemu w wykonaniu takich ozdobników ;-) t |
>Przypadkiem znalaz³em co¶ ciekawego - Rolls Royce, Jaguar, kiedy¶
>nawet Czajka... ale Audi? Nie wiem o czym¶ czy to po prostu fake? > kto¶ mia³ fantazjê i sobie zrobi³, dzisiaj nie widzê problemu w wykonaniu takich ozdobników ;-) t |
U¿ytkownik "gom3z" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:h7qb5i$fkd$.pl... > >Przypadkiem znalaz³em co¶ ciekawego - Rolls Royce, Jaguar, kiedy¶ >>nawet Czajka... ale Audi? Nie wiem o czym¶ czy to po prostu fake? >> > > kto¶ mia³ fantazjê i sobie zrobi³, > dzisiaj nie widzê problemu w wykonaniu takich ozdobników ;-) > > t nawet do tfu-tfu! matiza kiedy¶ widzia³em o: |
U¿ytkownik "gom3z" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:h7qb5i$fkd$.pl... > >Przypadkiem znalaz³em co¶ ciekawego - Rolls Royce, Jaguar, kiedy¶ >>nawet Czajka... ale Audi? Nie wiem o czym¶ czy to po prostu fake? >> > > kto¶ mia³ fantazjê i sobie zrobi³, > dzisiaj nie widzê problemu w wykonaniu takich ozdobników ;-) > > t nawet do tfu-tfu! matiza kiedy¶ widzia³em o: |
scob pisze:
> Mmmm.. Ale gustownie z ty³u wygl±da :D -- Pozdrawiam serdecznie, Mariusz [marjan] Morycz (e-mail bez cyferek) Fiat Punto mk1 '99 + Uniden 520 + President Indiana PMS+PJ-S+PM-WP+:+X++L+B++M+Z++T-W-CB++ |
scob pisze:
> Mmmm.. Ale gustownie z ty³u wygl±da :D -- Pozdrawiam serdecznie, Mariusz [marjan] Morycz (e-mail bez cyferek) Fiat Punto mk1 '99 + Uniden 520 + President Indiana PMS+PJ-S+PM-WP+:+X++L+B++M+Z++T-W-CB++ |
scob pisze:
> o: > > Powali³o mnie na kolana. Muszê taki mieæ :) Pozdrawiam -- Marcin Kiciñski Grande Punto 360° 1.4 77KM |
scob pisze:
> o: > > Powali³o mnie na kolana. Muszê taki mieæ :) Pozdrawiam -- Marcin Kiciñski Grande Punto 360° 1.4 77KM |
U¿ytkownik "scob" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:h7r719$7da$... > > U¿ytkownik "gom3z" <> napisa³ w wiadomo¶ci > news:h7qb5i$fkd$.pl... >> >Przypadkiem znalaz³em co¶ ciekawego - Rolls Royce, Jaguar, kiedy¶ >>>nawet Czajka... ale Audi? Nie wiem o czym¶ czy to po prostu fake? >>> >> >> kto¶ mia³ fantazjê i sobie zrobi³, >> dzisiaj nie widzê problemu w wykonaniu takich ozdobników ;-) >> >> t > nawet do tfu-tfu! matiza kiedy¶ widzia³em > o: > Czekam na BMW z krêc±cym siê od wiatru ¶mig³em w ¶rodku. |