![]() |
Nowa Laguna - opinie o dwulitrowym dieslu i automacie
Witam,
wpadla mi w oko nowa laguna (kupilbym 2letnia poleasingowa). Intersowalby mnie zestaw: 2.0 dci (150km) + automat. Jakies opinie o tym zestawie? Obecnie mam 1.9 TDI 130km + automat (tiptronic) i sobie chwale :) Wczesniej renault mialo 2.2dci teraz zeszli do 2 litrow. Czy to zupelnie nowa konstrukcja ten dwulitrowiec? Kto jest producentem skrzyni automatycznej? Renault szczyci sie systemem jakosci wzorowanym na tym toyoty i po ostatnich wynikach ADAC i Dekry faktycznie wyglada to dobrze. Nie jestem uprzedzony do franuzow, a prestiz mam w glebokim powazaniu :) topek -> jak zawsze pozdrawiajacy -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
turbo w plaszczu wodnym
topek <> napisa³(a):
> Witam, cut > topek -> jak zawsze pozdrawiajacy Czytajac ta opinie: natrafilem na takie cus: "turbo w plaszczu wodnym" topek -> jak zawsze pozdrawiajacy Moze ktos wyjasnic o co chodzi? -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
turbo w plaszczu wodnym
topek <> napisa³(a):
> Witam, cut > topek -> jak zawsze pozdrawiajacy Czytajac ta opinie: natrafilem na takie cus: "turbo w plaszczu wodnym" topek -> jak zawsze pozdrawiajacy Moze ktos wyjasnic o co chodzi? -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
turbo w plaszczu wodnym
topek <> napisa³(a):
Re: turbo w plaszczu wodnym
> topek <> napisa³(a):
> > > Witam, > cut > > topek -> jak zawsze pozdrawiajacy > > Czytajac ta opinie: > _ocena_Renault_Laguna__6418074__1__12__1__4__1__20 07__2009__229669114____2617.html > > natrafilem na takie cus: > "turbo w plaszczu wodnym" > > topek -> jak zawsze pozdrawiajacy > > Moze ktos wyjasnic o co chodzi? > Turbina ch³odzona ciecz±. -- Wys³ano z serwisu OnetNiusy: |
> topek <> napisa³(a):
> > > Witam, > cut > > topek -> jak zawsze pozdrawiajacy > > Czytajac ta opinie: > _ocena_Renault_Laguna__6418074__1__12__1__4__1__20 07__2009__229669114____2617.html > > natrafilem na takie cus: > "turbo w plaszczu wodnym" > > topek -> jak zawsze pozdrawiajacy > > Moze ktos wyjasnic o co chodzi? > Turbina ch³odzona ciecz±. -- Wys³ano z serwisu OnetNiusy: |
> topek <> napisa³(a):
Re: Nowa Laguna - opinie o dwulitrowym dieslu i automacie
> wpadla mi w oko nowa laguna (kupilbym 2letnia poleasingowa).
> Intersowalby mnie zestaw: 2.0 dci (150km) + automat. > Jakies opinie o tym zestawie? > Obecnie mam 1.9 TDI 130km + automat (tiptronic) i sobie chwale :) jezdzilem lag± coupe z 3 litrowym dieslem i automatem i automat psul cala radoche z jazdy... bardzo zla skrzynia - wolna i duzo mocy szlo w piach... nie sadze by w 2.0 bylo lepiej. auto owszem super sie prowadzilo (tylne kola skretne itd.) M |
> Intersowalby mnie zestaw: 2.0 dci (150km) + automat. > Jakies opinie o tym zestawie? > Obecnie mam 1.9 TDI 130km + automat (tiptronic) i sobie chwale :) jezdzilem lag± coupe z 3 litrowym dieslem i automatem i automat psul cala radoche z jazdy... bardzo zla skrzynia - wolna i duzo mocy szlo w piach... nie sadze by w 2.0 bylo lepiej. auto owszem super sie prowadzilo (tylne kola skretne itd.) M |