![]() |
Mapa jakosci drog krajowych
Co sadzicie o tym zeby zrobic mape jakosci drog krajowych? Podawajcie
ktore odcinki w waszych wojewodztwach sa w dobrym stanie a ktore nie Ja zaczynam woj. lubelskie DK 19 granica woj. mazowieckiego - Miedzyrzec SYF obwodnica Miedzyrzeca OK Miedzyrzec - Radzyn - czesciowo wyremontowana obwodnica Radzynia OK Radzyn - Kock OK Kock - Firlej do przezycia Firlej - Lubartow OK obwodnica Lubartowa OK Lubartow - Lublin SYF Lublin - Krasnik SYF Krasnik - Janow OK Janow - granica woj. podkarpackiego OK DK 17 Ryki - Kurow taka sobie Kurow - Lublin - OK poza paroma kilometrami Lublin - Piaski SYF ale lewy pas troche lepszy obwodnica Piask OK Piaski - Krasnystaw w remoncie Krasnystaw - Zamosc OK Zamosc - Tomaszow do przezycia Tomaszow - Hrebenne OK DK 12 obwodnica Pulaw OK Pulawy - Konskowola OK Konskowola - Kurow SYF Kurow - Lublin w zasadzie OK Lublin - Piaski SYF Obwodnica Piask OK Piaski - Chelm w zasadzie OK poza paroma kilometrami DK 48 Kock - Przytoczno wlasnie w remoncie Przytoczno - Deblin OK poza paroma kilometrami przy samym Przytocznie DK 63 Biardy - Lukow SYF Lukow - Radzyn OK Radzyn - Polubicze SYF Polubicze - Wisznice OK DK 82 Lublin - Leczna OK Leczna - Wlodawa czesciowo w remoncie DK 74 Annopol - Krasnik ok. 50% odcinka wyremontowana poza tym SYF Krasnik - Janow OK Janow - Zamosc SYF DK 2 Miedzyrzec - Biala Podlaska OK aron |
Re: Mapa jakosci drog krajowych
Aron wrote:
> Co sadzicie o tym zeby zrobic mape jakosci drog krajowych? Podawajcie > ktore odcinki w waszych wojewodztwach sa w dobrym stanie a ktore nie Ja widze zasadnicza roznice miedzy mapą a listą. Ale może to tylko ja. gacek |
Aron wrote:
> Co sadzicie o tym zeby zrobic mape jakosci drog krajowych? Podawajcie > ktore odcinki w waszych wojewodztwach sa w dobrym stanie a ktore nie Ja widze zasadnicza roznice miedzy mapą a listą. Ale może to tylko ja. gacek |
Aron wrote:
U¿ytkownik "gacek" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:h5604h$m2a$.gda.pl... > Aron wrote: >> Co sadzicie o tym zeby zrobic mape jakosci drog krajowych? Podawajcie >> ktore odcinki w waszych wojewodztwach sa w dobrym stanie a ktore nie > > Ja widze zasadnicza roznice miedzy map± a list±. Ale mo¿e to tylko ja. to lista o nazwie "Mapa jakosci drog.." ;) nmsp a na powaznie pomysl calkiem fajny by byl ale nie w takiej postaci tylko faktycznie mapy z kluczowymi dk ALE to sie tak czesto zmienia - ze trzeba byloby to aktualizowac co kwartal... projekt umrze smiercia naturalna i zebym nie byl jeczaca dusza : DK724 - niedawno remontowana w sporej czesci |
U¿ytkownik "gacek" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:h5604h$m2a$.gda.pl... > Aron wrote: >> Co sadzicie o tym zeby zrobic mape jakosci drog krajowych? Podawajcie >> ktore odcinki w waszych wojewodztwach sa w dobrym stanie a ktore nie > > Ja widze zasadnicza roznice miedzy map± a list±. Ale mo¿e to tylko ja. to lista o nazwie "Mapa jakosci drog.." ;) nmsp a na powaznie pomysl calkiem fajny by byl ale nie w takiej postaci tylko faktycznie mapy z kluczowymi dk ALE to sie tak czesto zmienia - ze trzeba byloby to aktualizowac co kwartal... projekt umrze smiercia naturalna i zebym nie byl jeczaca dusza : DK724 - niedawno remontowana w sporej czesci |
U¿ytkownik "Micha³ Gut" <>
napisa³ w wiadomo¶ci news:h5621u$5sd$.pl... > > > i zebym nie byl jeczaca dusza : > DK724 - niedawno remontowana w sporej czesci Nie ¿e siê czepiam, ale 724 to nie jest DK :) -- Rafa³ - Tarnów rafal.tarnow ( ma³pa ) gazeta.pl |
napisa³ w wiadomo¶ci news:h5621u$5sd$.pl... > > > i zebym nie byl jeczaca dusza : > DK724 - niedawno remontowana w sporej czesci Nie ¿e siê czepiam, ale 724 to nie jest DK :) -- Rafa³ - Tarnów rafal.tarnow ( ma³pa ) gazeta.pl |