![]() |
Droga Wydminy - Ostrów Mazowiecka
Cze¶æ!
W ¶rodê jecha³em "z pamiêci": Ostrów Maz.-> £om¿a -> Pisz -> Orzysz -> Wydminy, o ile remonty w Piszu nie da³y mi siê we znaki, to droga Ostrów -> £om¿a za³amuje, zarówno jako¶ci± nawierzchni jak i natê¿eniem ruchu "tirów". Wyje¿dzam w ¶rodê ok. 6 rano. NaviExpert sugeruje drogê Wydminy -> E³k -> Grajewo -> £om¿a -> Ostrów Mazowiecka. Mo¿ecie podzieliæ siê swoimi do¶wiadczeniami? W tej chwili mam zamiar jechaæ przez E³k i tak jak kto¶ napisa³ w w±tku "Katowice - E³k", tzn. z £om¿y do Ostrowi przez Zambrów. Z góry dziêki, chêtnie sam bym poszuka³, jednak po³±czenie GPRS do¶æ skutecznie mnie ogranicza. Byæ mo¿e nies³usznie za³o¿y³em, ¿e wiêkszo¶æ wie gdzie s± Wydminy, ostatnio pojawi³y siê na grupie w kontek¶cie Rajdu Polski. -- Pozdrawiam, monowalker |
Re: Droga Wydminy - Ostrów Mazowiecka
U¿ytkownik "monowalker" napisa³
> Wyje¿dzam w ¶rodê ok. 6 rano. NaviExpert sugeruje drogê Wydminy -> > E³k -> Grajewo -> £om¿a -> Ostrów Mazowiecka. Mo¿ecie podzieliæ siê > swoimi do¶wiadczeniami? W tej chwili mam zamiar jechaæ przez E³k i > tak jak kto¶ napisa³ w w±tku "Katowice - E³k", tzn. z £om¿y do > Ostrowi przez Zambrów. to podpowiem jeszcze co¶. ostatnio w £om¿y frezowali nawierzchniê i mieli co¶ tam jeszcze robiæ w³a¶nie od strony wjazdu z Mazur, nie wiem czy ju¿ to zrobili. Jakby¶ chcia³ to omin±æ to na ¶wiat³ach w Pi±tnicy (przed sam± £om¿±) skrêæ w lewo w drogê 64 i po ok.200 metrach zje¿d¿asz na rondku z sze¶ædziesi±tki czwórki pierwszym zjazdem. Po ok 1,5 km bêdziesz mia³ zjazd w prawo na most. Przeje¿d¿asz przez most i grzejesz ca³y czas t± ulic± (Sikorskiego) a¿ do ronda (po prawej stronie ronda bêdziesz mia³ ZUS, PZU i jaki¶ bank). Z ronda zje¿d¿asz OIDP trzecim wyjazdem na Zambrów. pzdr Tomek |
Re: Droga Wydminy - Ostrów Mazowiecka
U¿ytkownik "monowalker" napisa³
> Wyje¿dzam w ¶rodê ok. 6 rano. NaviExpert sugeruje drogê Wydminy -> > E³k -> Grajewo -> £om¿a -> Ostrów Mazowiecka. Mo¿ecie podzieliæ siê > swoimi do¶wiadczeniami? W tej chwili mam zamiar jechaæ przez E³k i > tak jak kto¶ napisa³ w w±tku "Katowice - E³k", tzn. z £om¿y do > Ostrowi przez Zambrów. to podpowiem jeszcze co¶. ostatnio w £om¿y frezowali nawierzchniê i mieli co¶ tam jeszcze robiæ w³a¶nie od strony wjazdu z Mazur, nie wiem czy ju¿ to zrobili. Jakby¶ chcia³ to omin±æ to na ¶wiat³ach w Pi±tnicy (przed sam± £om¿±) skrêæ w lewo w drogê 64 i po ok.200 metrach zje¿d¿asz na rondku z sze¶ædziesi±tki czwórki pierwszym zjazdem. Po ok 1,5 km bêdziesz mia³ zjazd w prawo na most. Przeje¿d¿asz przez most i grzejesz ca³y czas t± ulic± (Sikorskiego) a¿ do ronda (po prawej stronie ronda bêdziesz mia³ ZUS, PZU i jaki¶ bank). Z ronda zje¿d¿asz OIDP trzecim wyjazdem na Zambrów. pzdr Tomek |