![]() |
brak iskry w samochodzie Honda Civic 1.6 '96
Witam Wszystkich Grupowiczów,
Mam problem z iskr± w aucie....co oprócz cewki i czujnika po³o¿enia wa³u korbowego mo¿e byæ przyczyn± braku iskry w tym aucie? Pozdrawiam |
Re: brak iskry w samochodzie Honda Civic 1.6 '96
> Mam problem z iskr± w aucie....co oprócz cewki i czujnika po³o¿enia wa³u
> korbowego mo¿e byæ przyczyn± braku iskry w tym aucie? Pewnie wytarte styki w kopu³ce rozdzielacza, sam j± ostatnio tylko przeczy¶ci³em ale przed zim± muszê wymieniæ. pozdro PeJot Civic 3D 1.4iS'97 |
> > Pewnie wytarte styki w kopu³ce rozdzielacza, sam j± ostatnio tylko > przeczy¶ci³em ale przed zim± muszê wymieniæ. > Kopu³ka i palec s± nowe...... |
U¿ytkownik "Max" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:g6la8s$klu$... > >> >> Pewnie wytarte styki w kopu³ce rozdzielacza, sam j± ostatnio tylko >> przeczy¶ci³em ale przed zim± muszê wymieniæ. >> > > > Kopu³ka i palec s± nowe...... No to juz tylko elektryka np. bezpiecznik albo przeka¼nik w³±czajacy zap³on itd.itp. pozdro PeJot |
On 28 Lip, 19:32, "Max" <> wrote:
> Mam problem z iskr± w aucie....co oprócz cewki i czujnika po³o¿enia wa³u > korbowego mo¿e byæ przyczyn± braku iskry w tym aucie? Zaplonnik, zwany tez modulem zaplonu. Male, czarne ustrojstwo schowane w aparacie zaplonowym. Pzdr, X. |