![]() |
nissan qashqai + 2 dostepno¶æ
Witam!
Jestem zainteresowany kupnem nissan qashqai + 2 wersja 2.0 Diseal Tekna Premium ale dostepno¶æ dopiero pa¿dziernik a ja chcia³em na koniec sierpnia. Bo na poczatku wrzesnia jade na wakacjê. Czy to tak jest przy kupowaniu nowego auta ? To by³o by pierwsze moje auto z salonu :( |
Re: nissan qashqai + 2 dostepno¶æ
mihoo wrote:
> Witam! > > Jestem zainteresowany kupnem nissan qashqai + 2 wersja 2.0 Diseal > Tekna Premium ale dostepno¶æ dopiero pa¿dziernik a ja chcia³em na > koniec sierpnia. Bo na poczatku wrzesnia jade na wakacjê. Czy to tak > jest przy kupowaniu nowego auta ? To by³o by pierwsze moje auto z > salonu :( No cóz, ja na swojego musia³em 2 m-ce czekaæ. Ale by³o warto :) -- Kacper Potocki | PlayStation3 Fanboy | PSN: Katanka_PL | | |
>> Witam!
>> >> Jestem zainteresowany kupnem nissan qashqai + 2 wersja 2.0 Diseal >> Tekna Premium ale dostepno¶æ dopiero pa¿dziernik a ja chcia³em na >> koniec sierpnia. Bo na poczatku wrzesnia jade na wakacjê. Czy to tak >> jest przy kupowaniu nowego auta ? To by³o by pierwsze moje auto z >> salonu :( > > No cóz, ja na swojego musia³em 2 m-ce czekaæ. Ale by³o warto :) no to proponuje poczytac forum nissana i o problemach z tym autem jak to sciaga na zakretach, a serwis twierdzi, ze wszystko jest ok.... M |
On 8 Lip, 09:35, "Katanka" <> wrote:
> mihoo wrote: > > Witam! > > > Jestem zainteresowany kupnem nissan qashqai + 2 wersja 2.0 Diseal > > Tekna Premium ale dostepno¶æ dopiero pa¿dziernik a ja chcia³em na > > koniec sierpnia. Bo na poczatku wrzesnia jade na wakacjê. Czy to tak > > jest przy kupowaniu nowego auta ? To by³o by pierwsze moje auto z > > salonu :( > > No cóz, ja na swojego musia³em 2 m-ce czekaæ. Ale by³o warto :) > > -- > Kacper Potocki | PlayStation3 Fanboy > | PSN: Katanka_PLwww.MojeJamniki.pl| ja kupuj±c SUV-a przymierza³em siê do tego smochodu w wersji 5 osobowej , ale okaza³o siê ¿e wej¶cie na tylne fotele by³o utrudnione i darowa³em sobie ten samochód |
Internauta Katanka () w wiadomo¶ci
news:h31i7j$b21$ nabazgra³(a): > mihoo wrote: >> Witam! >> >> Jestem zainteresowany kupnem nissan qashqai + 2 wersja 2.0 Diseal >> Tekna Premium ale dostepno¶æ dopiero pa¿dziernik a ja chcia³em na >> koniec sierpnia. Bo na poczatku wrzesnia jade na wakacjê. Czy to tak >> jest przy kupowaniu nowego auta ? To by³o by pierwsze moje auto z >> salonu :( > > No cóz, ja na swojego musia³em 2 m-ce czekaæ. Ale by³o warto :) Bo ¿le szuka³e¶ :) Znajomy pare miesiêcy temu kupowa³ Mondeo i kupi³ od rêki, wersja chyba Silver ale w 90% wyposa¿enie Titanium czy jako¶ tak. -- "Dwie rzeczy s± nieskoñczone: wszech¶wiat i ludzka g³upota. I nie jestem pewien, co do wszech¶wiata." - Albert Einstein. |
Chris wrote:
>> No cóz, ja na swojego musia³em 2 m-ce czekaæ. Ale by³o warto :) > > Bo ¿le szuka³e¶ :) > Znajomy pare miesiêcy temu kupowa³ Mondeo i kupi³ od rêki, wersja > chyba Silver ale w 90% wyposa¿enie Titanium czy jako¶ tak. Wiesz, Titanium na placu by³o od groma, ale jak sie chce dopakowaæ sporo do autka i mieæ w wersji jaka ci najbardziej pasuje, to siê okazuje, ¿e nikt takiego nie ma - no i silnik 2,5 benzyna, teraz ka¿dy dizle kupuje ;) -- Kacper Potocki | PlayStation3 Fanboy | PSN: Katanka_PL | | |
Internauta Katanka () w wiadomo¶ci
news:h31plf$d4b$ nabazgra³(a): > Chris wrote: > >>> No cóz, ja na swojego musia³em 2 m-ce czekaæ. Ale by³o warto :) >> >> Bo ¿le szuka³e¶ :) >> Znajomy pare miesiêcy temu kupowa³ Mondeo i kupi³ od rêki, wersja >> chyba Silver ale w 90% wyposa¿enie Titanium czy jako¶ tak. > > Wiesz, Titanium na placu by³o od groma, ale jak sie chce dopakowaæ sporo > do autka i mieæ w wersji jaka ci najbardziej pasuje, to siê okazuje, ¿e > nikt takiego nie ma - no i silnik 2,5 benzyna, teraz ka¿dy dizle kupuje > ;) To fakt ... po prostu mu siê trafi³o z benzynk± (chyba 2.0) a nie dizelem :) Do tego dosta³ upust 12 ty¶ :) a auto fajnie wyposa¿one, od titanium ró¿ni³ siê chyba tylko tym ¿e przy ga³ce biegow nie mia³ ala-aluminium tylko szare/czarne (nie pamiêtam) -- "Dwie rzeczy s± nieskoñczone: wszech¶wiat i ludzka g³upota. I nie jestem pewien, co do wszech¶wiata." - Albert Einstein. |