![]() |
warszawa-zakopane
Witam,
jak teraz najlepiej jechaæ z Warszawy do Zakopanego? My¶la³em,¿eby do Krakowa jechaæ 7-k± bo katowicka w sumie i tak obstawiona fotoradarami i d³u¿ej. A z Krakowa na dzieñ dzisiejszy jak± trasê wybraæ do Zakopanego? Jecha³ bêdê 16 lipca o 4 nad ranem, jest to czwartek wiêc mam nadziejê, ¿e nie bêdzie a¿ tak masakrycznych korków jak w zesz³ym roku kiedy podró¿ zaje³a mi ponad 10h ( 7-k± +zakopianka). Dziêki z góry za wszystkie sugestie. Pozdrawiam. -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
Re: warszawa-zakopane
mdrok wrote:
> Witam, > > jak teraz najlepiej jechaæ z Warszawy do Zakopanego? > My¶la³em,¿eby do Krakowa jechaæ 7-k± bo katowicka w sumie i tak > obstawiona fotoradarami i d³u¿ej. A z Krakowa na dzieñ dzisiejszy > jak± trasê wybraæ do Zakopanego? Jecha³ bêdê 16 lipca o 4 nad ranem, > jest to czwartek wiêc mam nadziejê, ¿e nie bêdzie a¿ tak > masakrycznych korków jak w zesz³ym roku kiedy podró¿ zaje³a mi ponad > 10h ( 7-k± +zakopianka). Szybciej chyba jest jednak katowick±. Wawa-Kraków siódemk± to niewyjête 4h. A i 5h nie bêdzie czym¶ specjalnie dziwnym. Wawa- Kielce je¿d¿ê regularnie i jest coraz lepiej, ale taka spokojna jazda to 2.15 - 2.30. Potem do Krakowa... 1,5h najmarniej. W zesz³ym roku jecha³em ze znajomym do Zakopca katowick±, i dojechali¶my w 5h. Choæ fakt ¿e on je¼dzi baardzo szybko, za szybko imho, po katowickiej goni³ 180-200... -- Pozdro Massai |