![]() |
Lodz / ceny paliw
Witam,
Jak w Lodzi ksztaltuja sie ceny paliw? Konkretnie chodzi mi o stacje w przy "1". Pamietam, ze rok temu jak przejezdzalem to na LUKOIL'u cena byla bardzo atrakcyjna w porownaniu do innych stacji i sporo moznabylo zaoszczedzic na calym baku. Ewentualnie gdzie tankowac na "1" od Katowic po Gdansk? Z gory dzieki. p. |
Re: Lodz / ceny paliw
> > Jak w Lodzi ksztaltuja sie ceny paliw? Konkretnie chodzi mi o stacje w > przy "1". Pamietam, ze rok temu jak przejezdzalem to na LUKOIL'u cena byla > bardzo atrakcyjna w porownaniu do innych stacji i sporo moznabylo > zaoszczedzic na calym baku. Na ³ódzkich LUKOILach PB 95 - 4,59z³./1l. |
U¿ytkownik "perszing" <.adres.email.pl> napisa³ w wiadomo¶ci news:h2j1hj$lof$.pl... > Witam, > > Jak w Lodzi ksztaltuja sie ceny paliw? Konkretnie chodzi mi o stacje w > przy "1". Pamietam, ze rok temu jak przejezdzalem to na LUKOIL'u cena > byla bardzo atrakcyjna w porownaniu do innych stacji i sporo moznabylo > zaoszczedzic na calym baku. Lukoil gdzie¶ w okolicy S³owika zaraz za Zgierzem, zazwyczaj najtaniej, ale nie wiem dok³adnie jak teraz. Jaras |
U¿ytkownik "perszing" <.adres.email.pl> napisa³ w wiadomo¶ci news:h2j1hj$lof$.pl... > Witam, > > Jak w Lodzi ksztaltuja sie ceny paliw? Konkretnie chodzi mi o stacje w > przy "1". Pamietam, ze rok temu jak przejezdzalem to na LUKOIL'u cena byla > bardzo atrakcyjna w porownaniu do innych stacji i sporo moznabylo > zaoszczedzic na calym baku. > > Ewentualnie gdzie tankowac na "1" od Katowic po Gdansk? > A dok³adniej o jakie paliwo chodzi? |
perszing wrote:
> Witam, > > Jak w Lodzi ksztaltuja sie ceny paliw? Konkretnie chodzi mi o stacje w > przy "1". Pamietam, ze rok temu jak przejezdzalem to na LUKOIL'u cena > byla bardzo atrakcyjna w porownaniu do innych stacji i sporo moznabylo > zaoszczedzic na calym baku. > > Ewentualnie gdzie tankowac na "1" od Katowic po Gdansk? > > Z gory dzieki. > > p. > > najtaniej jest na Neste Neste jest teraz przy 1 (ale chyba w stronê Katowic) W³ókniarzy 199 za ON p³aci³em wczoraj 3.80 -- pozdrawiam - Zbigniew Kruk <-- prywatna strona <-- forum dla fotografow slubnych <-- forum dla par mlodych z okolic £odzi |
Lukasz pisze:
> A dok³adniej o jakie paliwo chodzi? 95 p. |