![]() |
[cross] Obszycie kierownicy Wroc³aw i okolice
Witajcie !
Sta³o siê... w tym tygodniu przetar³a siê kierownica w moim "bolidzie". Poniewa¿ nie mam chêci zak³adaæ jaki¶ ró¿nej ma¶ci nak³adek na kierownicê, wiêc poszukujê sprawdzonego zak³adu który szybko, sprawnie i nie zbyt drogo obszyje kierownicê. -- [WRC] Bia³y Scenic 2000 1,9 dTI CB: Intek M-490 ML 145 +-=-=-=-=-=-=-=- Przemys³aw Gubernat -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-+ | _API Internet_ A. Stolarczyk i P. Gubernat Spó³ka Jawna | +-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-+ |
Re: [cross] Obszycie kierownicy Wroc³aw i okolice
U¿ytkownik "Przemys³aw Gubernat" <.na.newsach> napisa³ w wiadomo¶ci news:h26439$dhj$.wroc.pl... > Witajcie ! > > Sta³o siê... w tym tygodniu przetar³a siê kierownica w moim "bolidzie". > Poniewa¿ nie mam chêci zak³adaæ jaki¶ ró¿nej ma¶ci nak³adek na kierownicê, > wiêc > poszukujê sprawdzonego zak³adu który szybko, sprawnie i nie zbyt drogo > obszyje > kierownicê. Nie sprawdzony, wiêc nie wiem, czy nie drogo, ale widzia³em taki zak³ad na Rychtalskiej. harek d. |
> Sta³o siê... w tym tygodniu przetar³a siê kierownica w moim "bolidzie". > Poniewa¿ nie mam chêci zak³adaæ jaki¶ ró¿nej ma¶ci nak³adek na kierownicê, > wiêc > poszukujê sprawdzonego zak³adu który szybko, sprawnie i nie zbyt drogo > obszyje > kierownicê. poszukaj na allegro 2 lata temu z opola jechalem do wroclawia, w zasadzie za wroclaw, mlode malzenstwo, obszyli mi kierownice i mieszek w ok 2 godziny ok 230z³ zaplacilem do dzis super sie trzyma wszystko |
> Sta³o siê... w tym tygodniu przetar³a siê kierownica w moim "bolidzie". > Poniewa¿ nie mam chêci zak³adaæ jaki¶ ró¿nej ma¶ci nak³adek na kierownicê, > wiêc > poszukujê sprawdzonego zak³adu który szybko, sprawnie i nie zbyt drogo > obszyje > kierownicê. na 99% to oni |
Amir pisze:
> >> Sta³o siê... w tym tygodniu przetar³a siê kierownica w moim "bolidzie". >> Poniewa¿ nie mam chêci zak³adaæ jaki¶ ró¿nej ma¶ci nak³adek na >> kierownicê, wiêc >> poszukujê sprawdzonego zak³adu który szybko, sprawnie i nie zbyt drogo >> obszyje >> kierownicê. > > > na 99% to oni > > > > > Dziêki, na jakim¶ forum tak¿e znalaz³em pozytywne opinie. Dziêki ! -- [WRC] Bia³y Scenic 2000 1,9 dTI CB: Intek M-490 ML 145 +-=-=-=-=-=-=-=- Przemys³aw Gubernat -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-+ | _API Internet_ A. Stolarczyk i P. Gubernat Spó³ka Jawna | +-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-+ |