![]() |
najlepszy GPS
Witam! Podziecie się proszę wiedz±, jaki wg Was jest najlepszy i
oczywi¶cie nie za drogi - wiem pojęcie względne, ale przygl±nę się - system GPS do auta? Odkładałem zakup, a teraz wybieram się w lipcu do Chorwacji i zapewne przydałby się taki, gdzie można byłoby podmieniać mapy... Pozdrawiam |
Re: najlepszy GPS
Adax pisze:
> Witam! Podziecie się proszę wiedz±, jaki wg Was jest najlepszy i > oczywi¶cie nie za drogi - wiem pojęcie względne, ale przygl±nę się - > system GPS do auta? Odkładałem zakup, a teraz wybieram się w lipcu do > Chorwacji i zapewne przydałby się taki, gdzie można byłoby podmieniać > mapy... Pozdrawiam 4 tematy niżej masz podobny temat, napisz przynajmniej ile kasy chcesz wydać. -- [Pozdrawiam [huri-khan][GG 177094] [SY] [Astra G '1,6 16V] [opel24.com] |
Tue, 23 Jun 2009 17:36:03 +0200, w <h1qspr$3qu$[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].pl>, "Adax"
<[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]> napisał(-a): > Chorwacji i zapewne przydałby się taki, gdzie można byłoby podmieniać > mapy... Pozdrawiam Cokolwiek z WinCE -- programów i map sporo do wyboru |
Dnia Tue, 23 Jun 2009 17:36:03 +0200, Adax napisał(a):
> Witam! Podziecie się proszę wiedz±, jaki wg Was jest najlepszy i > oczywi¶cie nie za drogi - wiem pojęcie względne, ale przygl±nę się - > system GPS do auta? Odkładałem zakup, a teraz wybieram się w lipcu do > Chorwacji i zapewne przydałby się taki, gdzie można byłoby podmieniać > mapy... Pozdrawiam a to w dieslu czy w benzynie?? NTG!!!! -- Pozdrowienia, Waldek Godel awago.maupa.orangegsm.info, awago.maupa.telekomunikacja.org "Marka TP na skutek utarczek z regulatorem rynku bardzo się zdewaluowała" - Maciej Witucki, prezes. |
Użytkownik "Waldek Godel" <[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]> napisał w wiadomo¶ci
news:1s0ud6g7z8n8u$.[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]... > Dnia Tue, 23 Jun 2009 17:36:03 +0200, Adax napisał(a): >> Witam! Podziecie się proszę wiedz±, jaki wg Was jest najlepszy i >> oczywi¶cie nie za drogi - wiem pojęcie względne, ale przygl±nę się - >> system GPS do auta? Odkładałem zakup, a teraz wybieram się w lipcu do >> Chorwacji i zapewne przydałby się taki, gdzie można byłoby podmieniać >> mapy... Pozdrawiam > a to w dieslu czy w benzynie?? > NTG!!!! Nie!!! na gazie ;) Panie Waldku, dajże Pan spokój przed wakacjami... Przecież jest to wyposażenie auta -jestem w błędzie? |
Mnie się dobrze sprawdził i w Polsce i Chorwacji GoClever 4330. Ma mapy,
które robiła firma Cardinale z.... Chorwacji. Mapy chorwackie s± bardzo dokładne. W Polsce raz zrobił mnie w lolo, koło Ustronia. Wszystko mu się pomyliło, po czym kulturalnie się zwiesił. Poza tym po Polsce i Chorwacji można jeĽdzić po ogródkach działkowych i się nie zgubi ;) |
Dnia Tue, 23 Jun 2009 19:04:49 +0200, Adax napisał(a):
> Nie!!! na gazie ;) > Panie Waldku, dajże Pan spokój przed wakacjami... Przecież jest to > wyposażenie auta -jestem w błędzie? garbus jest też samochodem, a od rozmów o nim jest oddzielna grupa. -- Pozdrowienia, Waldek Godel awago.maupa.orangegsm.info, awago.maupa.telekomunikacja.org "Marka TP na skutek utarczek z regulatorem rynku bardzo się zdewaluowała" - Maciej Witucki, prezes. |
Dnia Tue, 23 Jun 2009 17:36:03 +0200, Adax napisał(a):
> Witam! Podziecie się proszę wiedz±, jaki wg Was jest najlepszy i > oczywi¶cie nie za drogi - wiem pojęcie względne, ale przygl±nę się - > system GPS do auta? Mój. -- ___________ (R) /_ _______ Adam 'Trzypion' Płaszczyca (+48 502) 122 688 ___/ /_ ___ ul. na Szaniec 23/70 31-560 Kraków (012) 378 31 98 _______/ /_ Wywoływanie slajdów [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ___________/ PMS++PJ+S*+++P+++M+++W--P+++X+++L+++B+M+++Z++T-WCB++ |
Dnia Tue, 23 Jun 2009 18:16:02 +0100, Waldek Godel napisał(a):
> garbus jest też samochodem, a od rozmów o nim jest oddzielna grupa. I co, w zwi±zku z tym tu nie wolno rozmawiać o garbusie? WeĽ, wyluzuj... T. |
Dnia Tue, 23 Jun 2009 20:29:17 +0200, Tomasz Nowicki napisał(a):
> I co, w zwi±zku z tym tu nie wolno rozmawiać o garbusie? WeĽ, wyluzuj... > Wolno. Na pl.misc.samochody.garbusy. Do woli. -- Pozdrowienia, Waldek Godel awago.maupa.orangegsm.info, awago.maupa.telekomunikacja.org "Marka TP na skutek utarczek z regulatorem rynku bardzo się zdewaluowała" - Maciej Witucki, prezes. |
Czasy w strefie GMT. Teraz jest 06:51. |
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.