![]() |
Nie wiem czy było, ale warto zobaczyć: Pościg za pijanym kierowcą
Jak w temacie, sprawdzałem na liście, ale mogłem przeoczyć.
Jeśli ktoś nie widział, warto zerknąć: Pozdrawiam, GreGo |
Re: Nie wiem czy było, ale warto zobaczyć: Pościg za pijanym kierowcą
GK pisze:
> Jak w temacie, sprawdzałem na liście, ale mogłem przeoczyć. > Jeśli ktoś nie widział, warto zerknąć: > > > > Pozdrawiam, > GreGo Sorki Jest kilka postów niżej |
Re: Nie wiem czyby³o, ale warto zobaczyæ: Po¶cig za pijanymkierowc±
Dnia pięknego Fri, 19 Jun 2009 11:23:10 +0200, osobnik zwany GK wystukał:
> Jak w temacie, sprawdzałem na liście, ale mogłem przeoczyć. kurczę, 11 wątków wcześniej. -- mst <at> gazeta <.> pl "-Mam lęk gruntu! -Chyba wysokości? -Wiem co mówię, to grunt zabija!" T.Pratchett |
Re: Nie wiem czy by³o, ale warto zobaczyæ: Po¶cig za pijanym kierowc±
U¿ytkownik "GK" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:h1fle1$aag$... > Jak w temacie, sprawdza³em na li¶cie, ale mog³em przeoczyæ. > Je¶li kto¶ nie widzia³, warto zerkn±æ: > > tylko po jakiego ch... o ni za nim tyle jechali w USA dosta³by kilka kulek w opony albo wy¿ej i po sprawie -- Pozdrawiam Tomek |
Tomisk pisze:
> tylko po jakiego ch... o ni za nim tyle jechali w USA dosta³by kilka kulek w > opony albo wy¿ej i po sprawie > > oj nie :) -- krzysiek82 |
Tomisk pisze:
> U¿ytkownik "GK" <> napisa³ w wiadomo¶ci > news:h1fle1$aag$... >> Jak w temacie, sprawdza³em na li¶cie, ale mog³em przeoczyæ. >> Je¶li kto¶ nie widzia³, warto zerkn±æ: >> >> > > tylko po jakiego ch... o ni za nim tyle jechali w USA dosta³by kilka kulek w > opony albo wy¿ej i po sprawie > > Za duzo filmow ogladasz. |
GK wrote:
> Jak w temacie, sprawdza³em na li¶cie, ale mog³em przeoczyæ. > Je¶li kto¶ nie widzia³, warto zerkn±æ: > > > > Pozdrawiam, > GreGo 9 postow w dol/gore ;) |
"krzysiek82" <> wrote in message news:h1fn7k$1eo$.neostrada.pl... > Tomisk pisze: > > tylko po jakiego ch... o ni za nim tyle jechali w USA dosta³by kilka > kulek w >> opony albo wy¿ej i po sprawie >> >> > oj nie :) > Bez kulek, ale rownie skutecznie (The Pursuit Intervention Technique) Pozdrawiam Kamil |