![]() |
Niewidzialna wycieraczka - którą stosować?
Witam,
Chcę kupić sobie "niewidzialną wycieraczkę" do szyb. Który produkt wybrać, żeby jak najdłużej i najlepiej działał? Macie jakieś doświadczenia? Próbowałem stosować impregnat łazienkowy, ale niewiele pomaga - i tak zostają krople i przysychają. P.S. oczywiście do kabiny prysznicowej, nie do auta :) -- /\ /\ [ Jakub 'Kocureq' Anderwald ] /\ /\ =^;^= [ [nick][at][nick].com ] =^;^= / | [ GG# 1365999 ICQ# 31547220 ] | \ (___(|_|_| [ ] |_|_|)___) |
Re: Niewidzialna wycieraczka - która stosowac?
"Kocureq" <> schrieb im Newsbeitrag news:h0dsp3$lvf$... > Witam, > > Chce kupic sobie "niewidzialna wycieraczke" do szyb. Który produkt wybrac, > zeby jak najdluzej i najlepiej dzialal? Macie jakies doswiadczenia? > > Próbowalem stosowac impregnat lazienkowy, ale niewiele pomaga - i tak > zostaja krople i przysychaja. > > P.S. oczywiscie do kabiny prysznicowej, nie do auta :) Az takie masz przeciagi w lazience? :) Bo takie gowna to przeca dzialaja na zasadzie zdmuchiwania kropli wody z szyby pokryej cud-miod-superwynalazkiem. Andy |
Schweinchen pisze:
> "Kocureq" <> schrieb im Newsbeitrag > news:h0dsp3$lvf$... >> Witam, >> >> Chce kupic sobie "niewidzialna wycieraczke" do szyb. Który produkt wybrac, >> zeby jak najdluzej i najlepiej dzialal? Macie jakies doswiadczenia? >> >> Próbowalem stosowac impregnat lazienkowy, ale niewiele pomaga - i tak >> zostaja krople i przysychaja. >> >> P.S. oczywiscie do kabiny prysznicowej, nie do auta :) > > Az takie masz przeciagi w lazience? :) > > Bo takie gowna to przeca dzialaja na zasadzie zdmuchiwania kropli wody z > szyby pokryej cud-miod-superwynalazkiem. > > > Andy > > moze ma duzy wentylator lazienkowy :) Pozdrawiam - Darek. |
Re: Niewidzialna wycieraczka - która stosowac ?
news-gazeta napisaæ:
> moze ma duzy wentylator lazienkowy :) Ekonomiczny jest, przy suszeniu w³osów zdmuchuje... Taki... ekodriving. -- Pozdor Myjk |
Schweinchen pisze:
> Bo takie gowna to przeca dzialaja na zasadzie zdmuchiwania kropli wody z > szyby pokryej cud-miod-superwynalazkiem. A grawitacyjnie nie będą spływać w dół? Myślałem, że to tworzy jakąś warstwę, której "woda się nie czepia", jak na reklamach tego syfu na karoserię zamiast wosku. -- /\ /\ [ Jakub 'Kocureq' Anderwald ] /\ /\ =^;^= [ [nick][at][nick].com ] =^;^= / | [ GG# 1365999 ICQ# 31547220 ] | \ (___(|_|_| [ ] |_|_|)___) |
| | A grawitacyjnie nie będą spływać w dół? Myślałem, że to tworzy jakąś | warstwę, której "woda się nie czepia", jak na reklamach tego syfu na | karoserię zamiast wosku. | To działa przy prędkościach =>60km/h |
JaW pisze:
> To działa przy prędkościach =>60km/h Damn, zepsułeś mi koncepcję :) -- /\ /\ [ Jakub 'Kocureq' Anderwald ] /\ /\ =^;^= [ [nick][at][nick].com ] =^;^= / | [ GG# 1365999 ICQ# 31547220 ] | \ (___(|_|_| [ ] |_|_|)___) |