![]() |
kultura polskich kierowcow...
.... nie wiem czy powinienem sie smiac czy raczej plakac, sami ocencie.
pozdrawiam -- ----------> <---------- Mówiæ prawdê i umieæ prawd± ¿yæ - oto rzecz wielkiej wagi. Oskar Wilde |
Re: kultura polskich kierowcow...
Gabriel'Varius' pisze:
> ... nie wiem czy powinienem sie smiac czy raczej plakac, sami ocencie. > Wszêdzie siê lej± :) Pozdrawiam Pawe³ |
Gabriel'Varius' pisze:
> ... nie wiem czy powinienem sie smiac czy raczej plakac, sami ocencie. Tylko p³akaæ - nawet biæ siê nie potrafi±... |
On 28 Maj, 06:18, Gabriel'Varius'
<.Z.ADRESU.poczta.onet.pl> wrote: > ... nie wiem czy powinienem sie smiac czy raczej plakac, sami ocencie.... > pozdrawiam > -- > ---------->www.varius.jawnet.pl/fotki<---------- > Mówiæ prawdê i umieæ prawd± ¿yæ - oto rzecz wielkiej wagi. > Oskar Wilde jakie¶ przytulanki... |
> ... nie wiem czy powinienem sie smiac czy raczej plakac, sami ocencie. > > pozdrawiam s³abe, kiedy¶ w Krakowie widzia³em jak 'kark' któremu gnojek maluchem zajecha³ drogê, wyci±gn±³ go przez wybit± szybê w drzwiach... brat |
On 28 Maj, 06:18, Gabriel'Varius'
<.Z.ADRESU.poczta.onet.pl> wrote: > ... nie wiem czy powinienem sie smiac czy raczej plakac, sami ocencie.... > pozdrawiam Slabe, ja bylem swiadkiem jak dwie baby sie laly :D |
U¿ytkownik castrol napisa³:
> On 28 Maj, 06:18, Gabriel'Varius' > <.Z.ADRESU.poczta.onet.pl> wrote: > >>... nie wiem czy powinienem sie smiac czy raczej plakac, sami ocencie.... >>pozdrawiam > > > Slabe, ja bylem swiadkiem jak dwie baby sie laly :D I nie nagrales dla kolegow z PMSu? :-) pozdrawiam -- ----------> <---------- Mówiæ prawdê i umieæ prawd± ¿yæ - oto rzecz wielkiej wagi. Oskar Wilde |
On 28 Maj, 11:22, Gabriel'Varius'
<.Z.ADRESU.poczta.onet.pl> wrote: > I nie nagrales dla kolegow z PMSu? :-) > pozdrawiam To trwalo chwilke, na swiatlach jedna wyszla do drugiej i zaczely sie szarpac, calkiem podobnie jak tych dwoch gosci :D |