![]() |
W³a¶nie znalaz³em gazetê...
....w progu mojego samochodu.
Gazeta oczywi¶cie polska, nie niemiecka. Kto da wiêcej? (; S. |
Re: W³a¶nie znalaz³em gazetê...
"Stefan Szczygielski" <.org> wrote in message news:gurq6m$mb8$.pl... > Gazeta oczywi¶cie polska, nie niemiecka. > > Kto da wiêcej? (; Ja za schowkiem pasazera znalazlem swego czasu zuzyte opakowanie po prezerwatywie z napisami po holendersku... |
U¿ytkownik "Stefan Szczygielski" <.org> napisa³ w wiadomo¶ci news:gurq6m$mb8$.pl... > ...w progu mojego samochodu. > > Gazeta oczywi¶cie polska, nie niemiecka. > > Kto da wiêcej? (; ja jak na razie tylko monety pod wykladzina ale kumplowi kiedys zajebista tektura wypadla z blotnika po stluczce w volvo 343 dl :) |
ja w ¶rodkowym tunelu trochê przed lewarkiem zmiany biegów opakowanie po
snickersie |
Stefan Szczygielski wrote:
> ...w progu mojego samochodu. > > Gazeta oczywi¶cie polska, nie niemiecka. > > Kto da wiêcej? (; > > S. Ja znalazlem pod tylnim siedzeniem mape drogowa holandii, kolorowanki dla dzieci i woskowe kredki. Nie wiedzialem, ze handlarze zabieraja ze soba dzieci. Pozdro! |
> Gazeta oczywi¶cie polska, nie niemiecka. > > Kto da wiêcej? (; > Ja znalaz³em 100000$ oczywi¶cie amerykañskich, nie kanadyjskich. Kto da wiêcej? (; p. |
na ** p.m.s ** Pawe³ W. pisze tak:
> Ja znalaz³em 100000$ oczywi¶cie amerykañskich ja zgubi³em, dok³adnie tyle ;) -- Piter vw golf mk2 |
> Kto da wiêcej? (;
ja znalaz³em zabetonowane progi w oplu kadecie chyba ciebie pobi³em |
Stefan Szczygielski wrote:
> ...w progu mojego samochodu. > > Gazeta oczywi¶cie polska, nie niemiecka. > > Kto da wiêcej? (; resztki po marihuanie zawiniête w zmiête ¶widectwo z religii ma³ej dziewczynki:) moon |
> Gazeta oczywi¶cie polska, nie niemiecka.
Filtr przeciwpy³kowy (na swoim miejscu) czarny jak wêgiel. Dobrze ¿e nie mia³ daty produkcji bo bym siê pewnie za³ama³. Co ciekawe nie znalaz³em braków w ilo¶ci czynnika w uk³adzie. Czyli kto¶ dba³ ale nie do koñca :-) C |