![]() |
[CKMK] Pozdrowienia mondeo
Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki i ciemnego mondeo KR2***3,
wypatrzonych dzisiaj o 16:35 na ul. Bronowickiej. Pzdr, -- dudley, ckmk szarobe¿owa astra III naklejka nadal w schowku ;) |
Re: [CKMK] [OT] Pozdrowienia mondeo
U¿ytkownik "dudley" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:guk8s9$eup$.pl... > Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki i ciemnego mondeo KR2***3, > wypatrzonych dzisiaj o 16:35 na ul. Bronowickiej. OMG, kogo na pms widz± moje piêkne oczy :D btw, nie masz 2 naklejek w tym astrzanym schowku? Przyda³aby mi siê jedna ;] -- | | Pozdrawiam -->> Daniel Lisowski | daniel"AT"admins"kropka"pl //|>/|>| --> galeria Zdzis³awa Beksiñskiego _//_|/_|/|> --> ciekawostki ze ¶wiata domen \_______/ |
dl wygenerowa³ w news:gukdhr$9pb$ taki oto ci±g znaków:
> OMG, kogo na pms widz± moje piêkne oczy :D Ale to ju¿ od laaat, panie... :D > btw, nie masz 2 naklejek w tym astrzanym schowku? Przyda³aby mi siê > jedna ;] Niestety nie :( Pozdrawiam, -- dudley, ckmk szarobe¿owa astra III naklejka nadal w schowku ;) |
Dnia Fri, 15 May 2009 21:54:40 +0200, dudley napisa³(a):
>> OMG, kogo na pms widz± moje piêkne oczy :D > Ale to ju¿ od laaat, panie... :D > >> btw, nie masz 2 naklejek w tym astrzanym schowku? Przyda³aby mi siê >> jedna ;] > Niestety nie :( Lekki OT ale jednak - Boooorys - kolega prosi ;-) -- Pozdrawiam Sebastian S. |