![]() |
G.¦l±sk -> Dar³owo - którêdy najlepiej?
Planujê trasê z Górnego ¦l±ska w okolice Dar³owa (Zachodniopomorskie).
Wszelkie mapy pokazuj±, ¿e najbli¿ej przez Poznañ ale wiem, ¿e trasa ze ¦l±ska (Dolnego czy Górnego - bez znaczenia) jest kiepska. Zamierzam jechaæ w tygodniu - w nocy. Mo¿e lepiej przez £ód¼ i w okolicy Torunia odbiæ na Bydgoszcz/Koszalin? Co proponujecie? |
Re: G.¦l±sk -> Dar³owo - którêdy najlepiej?
On 9 Maj, 21:42, Przemolo <> wrote:
> Planujê trasê z Górnego ¦l±ska w okolice Dar³owa (Zachodniopomorskie). > Wszelkie mapy pokazuj±, ¿e najbli¿ej przez Poznañ ale wiem, ¿e trasa ze > ¦l±ska (Dolnego czy Górnego - bez znaczenia) jest kiepska. Zamierzam > jechaæ w tygodniu - w nocy. Mo¿e lepiej przez £ód¼ i w okolicy Torunia > odbiæ na Bydgoszcz/Koszalin? > Co proponujecie? Z £odzi do Poznania masz autostradê |
On 9 Maj, 21:42, Przemolo <> wrote:
> Planujê trasê z Górnego ¦l±ska w okolice Dar³owa (Zachodniopomorskie). > Wszelkie mapy pokazuj±, ¿e najbli¿ej przez Poznañ ale wiem, ¿e trasa ze > ¦l±ska (Dolnego czy Górnego - bez znaczenia) jest kiepska. Zamierzam > jechaæ w tygodniu - w nocy. Mo¿e lepiej przez £ód¼ i w okolicy Torunia > odbiæ na Bydgoszcz/Koszalin? > Co proponujecie? Z £odzi do Poznania masz autostradê |
U¿ytkownik "Przemolo" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:gu4mb3$iin$... > Planujê trasê z Górnego ¦l±ska w okolice Dar³owa (Zachodniopomorskie). > Wszelkie mapy pokazuj±, ¿e najbli¿ej przez Poznañ ale wiem, ¿e trasa ze > ¦l±ska (Dolnego czy Górnego - bez znaczenia) jest kiepska. fakt, bywa wasko a gdzieniegdzie i korki - ale w nocy te wady sa jakby mniej dostrzegalne ;) p, zul |
U¿ytkownik "Przemolo" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:gu4mb3$iin$... > Planujê trasê z Górnego ¦l±ska w okolice Dar³owa (Zachodniopomorskie). > Wszelkie mapy pokazuj±, ¿e najbli¿ej przez Poznañ ale wiem, ¿e trasa ze > ¦l±ska (Dolnego czy Górnego - bez znaczenia) jest kiepska. fakt, bywa wasko a gdzieniegdzie i korki - ale w nocy te wady sa jakby mniej dostrzegalne ;) p, zul |
U¿ytkownik "085" <> napisa³ w wiadomo¶ci > fakt, bywa wasko a gdzieniegdzie i korki - ale w nocy te wady sa jakby > mniej dostrzegalne ;) Mniej "dostrzegane" - tego siê w³a¶nie boje :-/ W nocy w±sk± drog± kiepsko siê jedzie. |
U¿ytkownik "085" <> napisa³ w wiadomo¶ci > fakt, bywa wasko a gdzieniegdzie i korki - ale w nocy te wady sa jakby > mniej dostrzegalne ;) Mniej "dostrzegane" - tego siê w³a¶nie boje :-/ W nocy w±sk± drog± kiepsko siê jedzie. |
> Mo¿e lepiej przez £ód¼ i w okolicy Torunia odbiæ na Bydgoszcz/Koszalin?
Ja rok temu jecha³em do Dar³ówka w³a¶nie tak ( z Krakowa) i musze powiedzieæ ¿e jecha³o siê dobrze. Praktycznie w miejscu gdzie na CB s³ysza³o siê ¿e w dalszej czêsci drogi s± jakie¶ korki (trasa na Gdañsk) to ja odbi³em na Koszalin i praktycznie pustymi drogami dojecha³em do celu. Dobrze jest mieæ jak±¶ nawigacje (albo pasa¿era z map±) bo ostatnie jakie¶ 100km mo¿na nie¼le skróciæ lec±c bocznymi (ale o dziwo dobrej jako¶ci) drogami. Pozdrawiam, Micha³ |
> Mo¿e lepiej przez £ód¼ i w okolicy Torunia odbiæ na Bydgoszcz/Koszalin?
Ja rok temu jecha³em do Dar³ówka w³a¶nie tak ( z Krakowa) i musze powiedzieæ ¿e jecha³o siê dobrze. Praktycznie w miejscu gdzie na CB s³ysza³o siê ¿e w dalszej czêsci drogi s± jakie¶ korki (trasa na Gdañsk) to ja odbi³em na Koszalin i praktycznie pustymi drogami dojecha³em do celu. Dobrze jest mieæ jak±¶ nawigacje (albo pasa¿era z map±) bo ostatnie jakie¶ 100km mo¿na nie¼le skróciæ lec±c bocznymi (ale o dziwo dobrej jako¶ci) drogami. Pozdrawiam, Micha³ |
U¿ytkownik "Michas" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:gu5uc1$u3m$.pl... >> Mo¿e lepiej przez £ód¼ i w okolicy Torunia odbiæ na Bydgoszcz/Koszalin? > > Ja rok temu jecha³em do Dar³ówka w³a¶nie tak ( z Krakowa) i musze > powiedzieæ ¿e jecha³o siê dobrze. Praktycznie w miejscu gdzie na CB > s³ysza³o siê ¿e w dalszej czêsci drogi s± jakie¶ korki (trasa na Gdañsk) > to ja odbi³em na Koszalin i praktycznie pustymi drogami dojecha³em do > celu. Dobrze jest mieæ jak±¶ nawigacje (albo pasa¿era z map±) bo ostatnie > jakie¶ 100km mo¿na nie¼le skróciæ lec±c bocznymi (ale o dziwo dobrej > jako¶ci) drogami. Mówisz o odbiciu w Bobolicach z drogi 25 na "¿ó³t±" drogê na S³awno/Dar³owo? zamiast jechaæ dalej na Koszalin 11-tk±? |